JOBBAR.

Halu, sitter på jobbet. Rätt segt faktist. Men kollar lite på bilder på dit jag ska på tis. Känns helt sjukt underbart :) Kommer bara sakna mamma något fruktansvärt mycket. Så det är väl det ända som känns grymmt jobbigt. Men någon gång måste jag lära mig att kunna vara utan henne ett tag oxå ;). Hon tycker nog det ska bli gött & vara lite själv oxå tror jag nog bestämmt :) älskar henne iaf väldigt mkt. är sjuuukt nervös. Har knappt varit borta hemifrån, 8 årsedan jag & familjen var utomlands osv. Och nu ska jag dit med MIN SYSTER.. Hallå eller, är glad bara jag hittar till rätt plan vill säga haha! :) Ne vi kommer nog få det sjukt bra. Och ska bli så skönt att komma ifrån sverige :) Vill bli bruuuuun. Mycket kort ska det tas vill jag lova ;) Mycket dans ska det va oxå! Och väldans mkt chill vid poolen & stranden  så klat !!!!! :) Ne nu får ja göra nått vettigt här på jobbet ! Höres. OVER & OUT.

28 MAJ

Hellu tänkte lägga ut lite bilder på hotellet vi far till på tisdag :) Kolla & njut på vårat superfrächa hotell med 6 pooler ;) hihi.                     

    
 Ett litet smakprov iaf. Har ca 1 km till golden sand! Inte dåligt. Där finns denna strand jag ska ligga & glassa på varje dag 24/7 är det verkligen tänkt hehe! 

26 MAJ / MORGON.

gomorn gomorn, allt bra ? :)
själv är de bra, sitter och har käkat en tallrik start. Eller jag försöker lära mig de där med frukost ;)
Nu ska jag klä på mig och sen fara iväg tror jag :) 1 vecka kvar till sunny. Sjukt nervös och känns overkligt :)

vi hörs sen.
over&out.

 

Jag och min vovve ligger & vilar :)


.....





Ett nattfoto med camen!
Tjusigt va? ;)



26 MAJ

Var längesedan jag bloggade här nu :) Bloggat lite på nattstad ist. Men saknar ju min älskade blogg som ska göra om helt och hållet :) Kristina ska fixa den, hon e en riktigt datasnille ;) förstår inte ett skit faktist av hur man gör om! menmen!
Jo, ni undrar väl hur allt går för mig. Ja, de är ju lite sisådär. Som vanlig så att säga.. är sjukt klyven faktist.

Jag känner två helt olika saker. Den första känslan är :
Jag vill verkligen komma ifrån han, jag vill kunna leva mitt egna liv så som jag vill ha det. Jag ska inte bli behandlad så här. Du är verkligen ett svin ( men oftast den underbaraste på denna jord ) och jag känner att jag inte vill mer. Det måste vara ett avslut, men du ville inte avsluta de ? Hur fungerar de här ? Det här har pågått i snart två hela år. Jag har växt, jag har blivit så mkt säkrare på vad jag vill med mitt liv, Men du verkar stå kvar vid samma jävla punkt.. Jag känner, att nu är de dags och besluta vart vi vill komma. Inte hålla på som två små kåta 15 åringar. Jag älskar allt med dig, ditt sätt mot mig, ditt skratt, dina kyssar och kramar och vi har super bra sex. Det bästa man kan tänka sig. Men, är de allt ? Jag känner lite att nu får de vara bra. Jag vill inte mer. Jag vill inte ha eller bli behandlad så här.

Den andra känslan är :
Att jag vill verkligen ge det ett försök, ta de på allvar och köra & se vart vi kommer. Se om det är värt de. Sluta vara som tom & jerry. Bara bestämma oss. Jag vill verkligen veta. Jag orkar inte med att vara fast vid någon som dig och inte kunna leva mitt egna liv så som jag verkligen vill. Jag vill ha ett stadigt förhållande, jag vill ha någon jag kan gråta ut hos, jag vill ha någon som pussar mig i pannan och säger " du är den finaste, de ska vara du & jag förevigt. " , jag vill ha någon som... någon som accpeterar och vill samma sak som mig och som finns för mig. jag vill känna mig trygg.  " du & jag e inte ett avslutat kapitel, vi är i ett slut av en bok,det är du som får skriva en uppföljare om och när du bestämmt dig. Det är ditt jobb, inte mitt. Du får snart bestämma dig och vi ska bryta eller fortsätta. Jag orkar faktist inte med de här. För de tar på mig som inåthelvete och... och jag förtjänar och vara lycklig! Jag gör verkligen de. Tro de eller ej men de är så de är !

Ja, så känner jag. jag vill gå vidare, iaf försöka. Har träffat någon som kanske kan vara riktigt intressant, jag vet inte ännu men ska verligen ge de en chans.. Kolla och se vad som sker. Jag har bestämmt mig att ja ska inte må dålig och sitta inne och va ledsen. :) Vem vet, killen kanske ja kommer jätte bra överens med och charmar mig totalt ? jag e villig för att kolla in de iaf :) Känner mig glad iaf ! just nu är jag glad. Långt ifrån lycklig! Men 2 juni drar jag och sis utomlands. Fyfan vad underbart !!!! :)

OVER & OUT

10 MAJ

Kommer aldrig kunna sluta...



Du är något av det vackraste jag vet. Finns ingen som dig, kommer aldrig
hitta någon som dig heller. du är du, ingen är som du! Jag vill ha dig / jessie.

.....

Älskar dig bror! <3
du e bäst i världen!


7 / 8 MAJ

godkväll mina läsare :)

allt bra ? Med mig är det oxå bra. Börjar bli trött somfan! Klippt mig nu ikv och slängt i en inpackning ! Hoppas mitt hår blir något bättre vartfall! Sitter i sängen och lyssnar på tomas ledin - en del av mitt hjärta! Fyfabian vad bra dendär låten är! Iaf nu när man lyssnar på texten. Sen får man ju bara sommar av låten :) Vill ha sommar, vill ha c, vill ha en green day biljett, vill ha pengar, vill ha nytt hår. Ja de e mkt man vill ha här i livet. Men kunde jag välja av alla dessa grejerna så hade jag valt c lätt! De hade kunnat varit snöstorm ute spelar ingen roll. Bara jag får ligga i en varm och go säng med han! Inte pengar heller, för hade inte haft tid att spendera dom, inte heller en biljett till green day, hade nöjt mig med att höra hans andetag och snarkningar :) sååååå detta e väl inte för mkt begärt om jag då bara väljer en grej av dessa? :) hehe.


När jag blundar är du det ända jag ser, jag hatar detta, jag avskyr att känna hat samtidigt som kärlek! En sjukt skum känsla! Men det ända jag vet är att ja hade inte tvekat en ända sekund. Hade bara släppt allt och sprungit till dig.. Jag saknar dig så mycket c. Vill inte sova pga vill inte drömma samma underbara dröm jag gjorde inatt.. ;/ Hatar det.

Ni är säkert trötta på mitt tjöt och kärleksgnabb, men nu är det så att ni behöver inte läsa, tycker ni de e för mkt av alltsammans så äre bara sluta läsa. finito liksom!!!!


är sjukt trött, ska kolla lite oc, bjussar på en bild här ovan :)
föresten, vad ska ni göra imorn ? (fredag)
OVER&OUT


.......

En söt bild till min bror & syster.


7 MAJ

Hellu :)

Sitter på jobbet och dricker lite kaffe! Pissväder är det idag, regnar blåser, ja snart börjar de la fan snöa! Jag vill ha soool! Iaf så somnade jag hyffsat tidigt igår ändå! Vid 1. Sen vaknade jag bara en gång! Slutade med att i morse fick mamma inte väckt mig. Så hon fick åka och öppna :S Skummt, att jag var så trött alltså. Var helt själv hemma när jag vaknade vid halv 11. Gick runt och ropa på mamma och busan men ingen svarade :p så morfar fick köra upp mig! Lite dåligt samvete.

Helt jobbigt här för telefonen funkar inte. Inte någons i hela huset. Nått fel med ledningarna eller nått skulle jag väl tro! Så paketen kan man ju inte skicka in, dom mejla paket+sms lista m.m men filjäveln går inte att öppna på mejlen! Helt surrit allt om är alltså.. Får telefon imorn efter 16.00 ! SUCK

Imorn kanske maria ska jobba för mig. Hade varit gött. Sen är det ju min helg att jobba, men när jag slutat på söndag drar jag & mammi till varberg. Till ulf som har lägenhet där på den största campingen! Så jäkla mysigt. Hoppas på sol! Vet inte om vi tar tåget ner eller om vi tar bilen! vi får se. Ska iaf bli gött o komma här ifrån :) Sommarstaden varberg. SKÖNT! Så förhoppningsvis lite shopping på måndagen :) hihi.



Drömmde inatt som vanligt, jävla tankar, jävla känslor, jävla c !!!!!
Jag hatar dig så mycket, man ack, jag kan inte släppa dig & ditt leende.
Du har gjort mig helförälskad!



OVER&OUT - hörs sen kössar!
ps. kristian ? martina ? mamma ? nån. Ni har väl inte glömmt green day ?
www.ticnet.se så e de bara klicka sig in där på greenday sen så vill jag
gärna ha en bra sittplats :) Tänkte bara om ni glömmt hihi.


.....


Broken hearted girl.



8 ST SANNINGAR ....



1. Jag hatar att sova i ett mörk rum ensam.
2. Har sjukt svårt för att vara på ett ställe med mycket folk.
3. Jag trivs inte i uddevalla, vill flytta, jag ska! Avskyr denna stad.
4. Jag är olyckligt kär & har en saknad inom mig exakt hela tiden. <3 C..
5. Jag vill rymma från allt, bara försvinna. Knäppa med fingrarna
och inte behöva oroa sig för något. Låt det ske, snälla !
6. Hade inte klarat mig utan min bror & syster. Dom är de bästa
på denna jord. Mitt blod, mina bästa vänner & mina syskon !
7. Jag saknar pappa & önskar han fanns hos mig mer.
8. Min mamma är min förebild & idol. Finns ingen som henne!

6 MAJ

Hello my friends!

Sitter på jobbet och dricker kaffe :) Ulf och mammi har varit här länge idag på morgonen och hållt mig sällskap och tjötat om sommaren och varberg och lite sisådär!! Är trött, somna vid tre inatt och vaknade vid två tillfällen, Så inte mkt sömn inatt känner jag! Vakna halv 10 och då brukar vi åka till jobbet hehe, illa. Men hann gjorde vi! Jag har allt eld i röven om jag bara vill ;)

Satt och kolla runt lite på konserter osv. Fick se att green day ska uppträda i oktober! Jag måste dit, jag vill, ne men jag måste. Fyfan vilken upplevelse. Ville på dom när dom var i gbg typ 05 eller något :p Nu är som i sverige igen så hallå ? jag måste ju dit! Så läser kristian, martina, mamma  ? detta så önskar jag mig detta i 19års present. Jag vill faktist jätte gärna! woh, snälla ge mig den bästa presenten genom att jag ska få gå på dom! Åh jag vill vill & vill! :( Så här stod det...

Green Day, söndag 11 oktober 2009, kl 19.30


Ericsson Globe, Stockholm

Green Day, den 28 sep. börjar Green Day sin första Europaturné sen 2005 och den 11 okt. stannar de i Stockholm för en konsert på Ericsson Globe.
Turnén följer deras hett efterlängtade åttonde studioalbum, 21st Century Breakdown, som släpps den 15 maj, första singeln Know Your Enemy finns ute nu.
Green Day framförde nyligen 21st Century Breakdown i sin helhet live för fans i hemmatrakterna Bay Area, Kalifornien. Rolling Stone skrev i sin recension av konserten att rock opera in which the rock always comes first. 21st Century Breakdown is Green Day s best album . Resensenten avslutade med att konstatera, and at the Fox, they proved that rock opera can be as punk as a Clash 45.


Endast direktbetalning via internet.


Åldersgräns 13 år.



Hmuhm. ja blir man inte sugen ? tänk sitta på ett tåg t.ex med sis & bror och veta att man ska på green day. Jani, känsla! :) Så kära familj, detta kan ni ju ta och tänka på. MEN snabbt, biljetterna är snart slut! hihi.



Nu ska jag ta och plocka upp paketena :)
Bloggar hemma sen! OVER&OUT

ETT ....

Skrev de här för ca 1½ vecka sen, har inte lagt upp det men nu gör jag det. Så här är det jag återigen känner. Bara jobbig blaska! Hade bestämmt mig nu för att börja blogga igen, som sagt så e min kära blogg min bästa vän som aldrig säger emot :)





åter igen natt tankar. Kände nu att min blogg var min närmsta och bästa vän! Vet ni vrf ? för hon säger aldrig något jag inte vill höra. Hon bara lyssnar och memorerar in mina tankar, mående & lycka!


jag saknar dig, jag vill ha tillbaka dig, du är inte som alla andra, jag vill du ska vara min, jag vill vara din, jag vill ha dig här och för mig själv. Jag önskar jag kunde göra så du kunde förstå hur ledsen jag verkligen är överallt. Jag mår inte bra utan dig. Jag vet inte vad som är fel eller vad du döljer. För något är det, jag drömmer och tänker på dig exakt varje dag. Varje minut. Mina kunder i affären frågar t.om om dig.. Tårarna rinner och idag / nu är väl värre än dom andra dagarna! Men jag försöker verkligen se ett ljus i tunneln. Men jag inbillar mig bara, jag ser inget ljus. Bara dig tyvärr..

jag vill ha dig och dina armar runt mig, känns din värme och höra dig andas tätt intill mig. Känna hjärtat slå sådär fort ni vet ? Jag visste verkligen INTE att det gjorde ont att sakna! Men jag har ständig magvärk och huvudvärk. Jag vill se dig springa runt naken och tända levande ljus menas du skäller över din fotölj du alltid slår tån i.. Vill höra dig säga hur stört allt är och se dina söta smajl gropar skratta, även säga åt dej att ge fan i och sappa med tv kontrollen.. Vill ha den ögonkontakten vi hade, jag vill ligga och klia din rygg tills du somnar, ha dig dregglande i mitt hår, de gör inget, bara du är nära.Vill vakna av att du puttar ut mig ur sängen för du bara knör, vill ta dina kuddar och täcke och höra dig stöna och bonka efter det då du tycker nått är jobbigt. du ligger och pillar i håret och snurrar så där så det nästan är tupperat.  Vill höra din röst, bara ett ord, en mening?

Det är mkt man vill här i livet, jag har insett att man kan inte få det man vill ha som mest. Att man inte tog vara på det man hade DÅ. Det är mitt straff. Jag saknar dig & förlåt, men jag kan inte släppa dig riktigt än. Jag är inte redo, men förhoppningsvis snart. Förlåt.
ps. i love you.

jess.

RSS 2.0