YEAH

Snälla gud, ge mitt ett mirakel! Låt mig få biljetter till green day så jag får lyssna  på de läckraste band genom tiderna samt se super sexiga billy joe och få mitt livs jävla ögonblick!

SNÄLLA?


vill, vill, vill, vill, vill !! JAG VILL.


31 AUGUSTI

godmorngodmorn :)

vaknade nyss så nu sitter jag & syrran här och tar en cigg. Vi jobbar ihop idag och d känns dunderskönt :)sovit rätt gott inatt men vaknat från och till, även drömmt om c en del! suck ! Lika jobbigt varje gång man drömmer om han! speciellt när saknaden sitter ända in i benmärgen! Menmen, vad gör man ? Inte så mkt..

Tänkte lägga ut lite bilder från helgen, blir bara några stycken !! :)


   

   


Nu ska jag snart åka in till city :) höres ikv!
OVER&OUT


30 AUGUSTI

hejhopp alla glada gelehallon!

Nu ligger jag i sängen o. kollar lite & surfar hit och dit. Rätt tråkigt faktist men börjar bli bra trötternu efter att åkt bil halva dagen & även flamsat och skrattat med sis och mor! Varit en okej bil resaförutom jag glömde min väska i tanum med all bröte i! Så fick vända efter 20 min då jag kommit påatt väskan vart borta! Smart jess! Men sis körde så turbo kössen vände och körde tillbaka utan någraproblem :) Känns jävligt gött att vara här uppe. Avslappnat och gott. Behöver inte tänka på nåttstörre där hemma bara sova & jobba! Gillar de livet faktist, livet jag har här. Desutom har jag minanära och kära så då klarar jag mig! Hade busan varit här hade de ju så klart varit ett plus! Men vetlillan e glad där hemma som får ha henne och en jätte snäll bror som ställer upp & skämmer
bort henne med cheesburgare och gud vet allt !! HAHA!

Imorn börjar jag & syster jobba 15.00 innan det ska jag hämta ut mina uggs, mina stövlar, gå tillbanken och hämta mitt visakort samt pin osv, sen skattekontoret osv! En del att göra så perfekt att börja sent!! :) känns helt okej att komma tillbaka efter en veckas ledighet! Finns ju vissa undantag men bara bita ihop! :) Pengar, drömmar & planer är det man får tänka på!

Ska lägga mig och kolla paradise hotell nu! :)
Imorn bitti hörs vi! Nattinatt!!

OVER&OUT


29 AUGUSTI

BLOGGTORKA!!!!

IMORN BÖRJAR VI IGEN.
ÄR ÄVEN I NORGE DÅ SÅ SKA BÖRJA BLOGGA LITE
 OM MITT LIV DÄR :) KOMMER UPPDATERA MYCKET.
ÄVEN BILDER.

OVER&OUT. 


.....


det känns som om jag redan förlora dig redan i tolv års åldern när du & mamma skiljde er, de var nog då mitt liv börja spricka, iaf engligt alla mina terapefter & läkare om man nu kan säga så. Vid ett samtal man har med någon som man börjat fått förtroende över, en person man ska få prata sitt liv till rätta , då går man långt bak i tiden och alltid vid den tidpunkten kommer vi till dig. Det är alltid du som fattas som jag har så mycket agritioner mot, så mycket hat, så fruktansvärt mycket smärta och även saknad. Jag saknar dig oerhört och jag försöker men jag kan inte vara arg på dig. men du gör mig besviken gång på gång varje gång. Vet inte när du överaskade mig senast, lr frågade om vi skulle hitta på något, frågade hur JAG mår. det ska alltid vara hur du mår, hur jobbigt och mycket du haft det senaste, men har du någon gång tänkt vad mycket jag har gått igenom? hur jag mår ? Det är du som ska ta hand om mig. Inte jag som ska acceptera dina misslyckande varje jävla gång.. Jag kan inte kalla dig ett misslyckande heller för vi har så många underbara minnen oxå. Alla jularna i huset, våra semestrar, när vi var och du skulle lära mig att flyga dina modellplan / hellikoptrar, ( det gjorde inget om jag störtade ) , dina golflektioner, mina fotbolls träningar & matcher du var på! Du var alltid med, när jag blev ledsen i skolan och du kom och pratade med mig till rätta igen men nått av ett minne som jag ler när jag tänker på var när vi hade snöbollskrig en gång. Jag sa till dig, " pappa det här var den bästa dagen i mitt liv " du log mot mig och sa, " min med " .. Det tror jag inte du minns, men ett sånt minne är det som betyder något för mig..

Jag blir så ledsen på dig pappa, men något som sårar oerhört mycket är att jag fick höra nu i veckan att du legat inne på sjukhuset i ett par veckor pga hjärtat eller lugorna och dom nu efter veckorna hittat felet.!? HALLÅ ? ska man inte berätta sånt ? tänk om du gått bort, tror du seriöst jag skulle kunna förlåta mig själv ? Att jag inte var hos dig ... Ne pappa, de skulle ja aldrig göra.. Kan inte säga mer än det var på nått sätt bättre förr.. men ändå inte. För i slutet sårade du bara mamma och mig. Mamma var ledsen och de såg t.om jag som 12 åring.. Du har förendrats men ena studen är det posetivt & de andra e jag inte alls stolt över.

du kommer alltid vara min pappa, jag kommer alltid älska dig, våra minnen kommer aldrig förstörad
men snälla pappa, ska jag orka med detta så måste du ge mig en chans att förstå oxå. Jag är inte 6 år
längre, jag förstår mer än vad du tror.. Jag e fortfarande din lilla tjej, men inte lika liten jag var som för 10 år sedan.
Jag försöker verkligen vara en bra dotter, men känns som om jag misslyckas
helahela tiden. Blir så ledsen, men ändå är du världens bästaste pappa, iaf för mig.

3 ord jag älskar dig.


22 AUGUSTI

flyttat här uppe till ett lite finare ställe här i hönefoss, även fått internet, YEY.
imorn åker vi hem och ska bli sjuuuukt skönt. Börjar jobba klockan 7.30 imorn bitti.
så måste verkligen försöka nana! NATTI
OVER&OUT


19 AUGUSTI

hello, allt fint med er ?

Hær går de toppen, min syster har nu kommit upp och hon børjar faktist jobba idag. Før mig har mitt nya jobb børjat flyta på riktigt bra. Ska æven børja jobba natt idag. Ska bli lite spænnande eftersom jag inte gjort det innan. Rætt slappt iaf tror jag. Ræknat ihop att jag kommer få en riktigt fin løn, gjort massor med øvertid och de ær juu dær pengarna finns. :) Kommer kænna mig nøjd och æven få mina egna pengar. Tummen upp.

Fan, vill hem nu, åker på søn men vill nu så jag kan åka till c. Kænner bara en sån dær jobbig kænsla. Længtan kallas den ( før ni som inte førstod de )

Nu ska jag o kika lite i affærer, sen hem och sova/slappa så jag orkar hålla mig vaken inatt.
OVER&OUT.

14 AUGUSTI

heeellå.

Sitter på bibblan nu innan jag børjar jobba! børjar klockan 15.00. Kænns ok faktist, bættre æn okej nu nær jag vet om vad jag  ungefær kommer få i løn, vafan så mkt pengar har jag aldrig haft sjælv. Och de tjænar jag bara på 12 dagar. Fan hittat himmla riket så nu blir de att jobba!!! haha..

Allt kænns toppen, fan i førrgår nær jag jobba fick jag ett sånt søtt sms! blev så glad så hela ja sken upp! kristin fråga vafan de var med mig, kææææærlek.


ne nu måste jag rusa till jobbet & få på mig dom urtjusiga blå klæder vi jobbar i!
Ta hand om de søta tanterna hehe!

-OVER & OUT

12 AUGUSTI

hej hopp! har inte bloggat pga internet. men hær kommer en liten liten berættelse om vad som skett :P

i måndags gick jag till fosstorget och hørde om jobb. Hon fråga om mitt namn och om jag kunde børja imorn! (tisdag) och sjælvklart kunde jag de!!! :) fått inbokat jobb ænda tills den 23. Både dag & kvæll! Kænns jætte bra. Åker hem en vecka den 23 och sen nær ja kommer upp kommer jag ytterligare få jobb. Sis ska oxå komma upp nu, så de ska bli kul!

i går var førsta dagen! vad uppe redan klockan 06.15 børja 7.30 .. gick hyffsat bra att gå med, allt var ju nytt før mig men de ær ju inte sådær invecklat direkt! Træffa alla dom gamla, gick æven med en jætte bra tjej. Kristin som ær 21. Vi ska dra en utekvæll nu hær i hønefoss eller oslo så jag har chansen att træffa lite nytt folk som hon sa :) De kænns jætte kul. Sen hade hon æven en læg som skulle  hyras ut. Så håller tummarna på den e kvar osv så man kan flytta ifrån huset vi bor i! En lægenhet man kan gøra lite mysig och ha tv/dvd osv. Riktigt køk bla. Då tror jag de kænns underbart att va hær. Længtar inte hem iaf de kænns skøøønt!, jo till c i gbg !! de blir træff dit direkt jag kommer.. Æven bus, min lilla vovve! men hon ska følja med upp næsta gång :) då ær hela tjockeslækten hær haha!


Nu børjar jag om 1 timme ungefær. Innan ska jag se till att få i mig en kopp kaffe. Fixat skattekort och skit i dag iaf, de e ju bra så man kan få lønen och allt sånt dær sen hehe! =)

OVER&OUT

5 AUGUSTI

hejhej. Testar lite och blogga på mobilen:) verkar iaf funka. Nu e vi på liseberg. Överdrivet mycket folk. Vågar inte åka något hehe. Men sis åker med lillan för fullt :) köerna e långa som fan. Suck. Men gott o sitta och ta de lugnt medans alla stressar :) ikv e de utgång, ska snart ta en öl:) fan, så kul att se lillan så lycklig. Min lilla pärla. Over&out

5 AUGUSTI

Somewhere only we know - Keane.


Oh, simple thing, where have you gone?
I'm getting old and I need something to rely on
So tell me when, you're gonna let me in
I'm getting tired and I need somewhere to begin
And if you have a minute why don't we go
Talk about it somewhere only we know?
This could be the end of everything
So why don't we go, somewhere only we know
Somewhere only we know?

http://www.youtube.com/watch?v=GXtrDAcCTL8


OVER&OUT

4 AUGUSTI

godkväll allihopa =)

hur står de till ? Med mig sådär, såklart, ja e ju i uddevalla!! haha, nerå så illa äre kanske inte men lite smått besviken. Inget att ta upp här, skit i de. Idag har de varit systers födelsedag :) Varit på kalas hos henne osådär idag då.. Hon blev jätte glad över presenterna! tror ja vartfall :p fast innan de va ja o. skulle hämta min mob som varit på lagning, men fick en splirrans ny ist :) DE GILLAR VI! så e sjukt nöjd, de va såklart samma modell men ny är ju ny =) Alltid kuligare. Jag vet, är barnslig men mobiler, mp3, datorer, plattång, allt såntdär e kul att få nytt :p Inte för ja köper/får är mobiler, datorer m.m på löpande band men hehe!! Sen iaf gick ja o. sis ner till stan, åt på butlers o. tog en öl! Sen gick hem och har sen bara slappat! har varit skönt..

Imorn blir de liseberg o. utgång, ska med lillan sis o. mamma dit. ( cecilias födelsedags present ) .. Hoppas de inte e äckligt varm och sjukt mkt folk som trängs hele tiden bara hehe! .. Sen på kvällen får de bli stan! hade egentligen tänkt oss lysekil eller alingsås. Men blir så krångligt när vi e i gbg på dan!! :) Kan nog bli skojigt.Besviken ? de e nog bara förnamnet ...
Tänk om man kunde skita ut sina bekymmer vad bra de hade vart!!!
OVER&OUT.

3 AUGUSTI

hola, jag lever, jag e inte død. Børjar må riktigt bra, måste bero på jag inte e hemma i ruttna ua utan i mysiga hønefoss!
Imorn blir de hem några dagar, sis fyller ju år på tis.. :) Så måste ju fira henne, æven ge lillan en present som blitt hela 4 år. Stora tjejen. :) Saknar bus enormt. Hon føljer nog med upp næsta gång.. De ska bli mysigt.

Imorn ska vi æven handla klart sis presenter, blir på nordby\s køpcenter :) Stort som fan o. vill bara handla aaallt. 15.000 att brænna dær hade inte varit några problem alls. Men som sagt, nu e de kæra syster som fyller år!
Ska førsøka ta o. fira henne på onsdag i lysekil ! :) Får se hur de blir med det dæra. MEN min rehab vecka har jag verkligen behøvts HAHA, illa dær ett tag.


Ska snart sova, e ap trøtt, ska bara ta mig hem till huset :) Spøregnar gør de oxå! Jippi... Ska ju upp tidigt før hemresa! Undra om jag kommer somna? det børjar ju redan ljusna! Hmm, hoppas på de. Suck, kænns bra men ændå inte.. Uddevalla e ju uddevalla! Men på tisdag ska bli så fruktansvært underbart, trodde aldrig detta. Får se hur de blir.. De ænda jag kan sæga ær " ONE love, thats it. " :)

hørs imorn ( senare idag )
OVER&OUT

RSS 2.0