GODKVÄLL : )

Blev ingen c idag heller. Skrot, tänker inte prata om det! Men de lär diskuteras och torteras när jag kommer till göteborg och hälsar på han!!! Boo, ledsen jess. Men får se de på de posetiva, ska mysa med mor och får ha mys på annat sätt hehe! (: Det e inget fel på det heller! bara jobbigt att sakna nån så det nästan gör ont! har ni nån gång haft det så ?

Iaf så blir det film, köpte en ute på mona lisa när vi var där. :) Gracie hette den, har faktist sett den en gång förut och tyckte den var bra !! :) En film som helt klart borde ses! Men leagaly blond e nu på tvn ( ursäkte stavningen ) hehe! Hon e ju så fruktansvärt blåst att hon e så jäkla skön! :)

Nu ska jag äta varma mackor och se film! :)  Ha det kanon allesammans så bloggar jag imorn när jag kommit mig till jobbet :)

over&out!

ddd

JAHAJA!

Sitter på röva än, varit ute och rökat med en kund nyss, orkar inte röra mej!
Hjälp jag måste nog de nu! :O SUCK. Yeap .. Calleballepäronpung!

mm




28 FEBRUARI!

Godmorrn ! :)

Allt bra? Sovit gott ? själv har jag sovit som en stock! fast HEMMA! :( Booo, dummecalle kunde inte igår. Så har fått sova hemma! Han e störd hehe. Ne men förhoppningsvis kan jag komma mig dit idag. Vi får se, vi får se. Vill dit vartfall & jag kan! Nu är de om han kan offra sig eller inte ;) Vi får se! Sitter på jobbet och de e bra fart idag! Det e skoj, har faktist t.om varit stressigt när de blitt lång kö vid tippset! De gillar vi. Fast jag får ju typ black out helt o. håller när de blir så! :p Men de löste sig och jag lever ;) Fan vad jag surrar! IAF, så drickr jag nu kaffe i min goa ensamhet! De e faktist skönt att vara själv ibland! ska ta och städa lite snart så får vi hoppas tiden går lite snabbare :) Dom andra håller på att hjälpa ulf att flytta! haha vilken otur att jag jobbar denna helg ;) hihi. Känns strålande!

Ska ta & skura och tvätta lite kyllar! :) Men bloggar inom kort!



over&out!


27 FEBRUARI

Jahallo mina gullungar :)

Har med min data till jobbet idag och de känns as gött. För martinas data som vi nästan alltid har här e ju helt bäng! Enter knappen funkar ej, inte ä knappen heller m.m! Helt flippad e den! Så nu kan ja skriva i min kära blogg från min dator som e kanon nu! Den börjar gå snabbare nu äntligen! IAF så jag kan blogga och surfa runt! :) Det gillar vi starkt!



Msn har jag fixat oxå på data, men de är den nyaste och jag hatar den! Visst den funkar om man inte har nån alls men allvarligt, hur bra är den? man loggar in och ut exakt hela tiden. Ibland funkar det inte äns att gå in, sen dom som e online har jätte konstiga " gubbar " och finns massa jobbiga extra grejer! har nån av er den ? gillar ni den eller tycker ni samma som jag ? Haha skönt, nu har jag fått slänga ur sig lite skit som bekymmrat mig ;) det känns redan bättre men kan tänka mej att de inte e så roligt att läsa! Förlåt ! :)

Ikväll blir det nog c. Hoppas de vartfall! Saknar haaaan, ( men de har ni väl aldrig hört väl ?? ) Hmm som sagt, jobbar nu! Min bror har nyss varit här och hälsat på! Alltid lika trevligt! Desutom såg jag hans läckra tattoooo han nyss gjort! Blir sugen själv på att bygga nått mer på magen! Hans kommer iaf bli as läcker och de bästa är att cecilia kommer stå med :) Ne nu ska jag ta en kopp kaffe, ta med en ciggerutt ut och sätta mig i solen och blossa! De e ju så härligt väder!!! Först ska jag skrapa min lott ;) haha Får köra lite bingo här själv i min ensamhet ;)

Hadet kanon! over&out!

GODKVÄLL MINA SKÖNINGAR!

Ligger och degar i soffan nu ( som vanligt ) hehe! Kollar på en daniella steel film! Dom e så jävla bra så de e stört. Väldigt gamla filmer men spelar ingen roll! Riktigt romantiska, sorgliga, lyckliga filmer! Allt i ett och samma paket kan man säga hehe! Saknar ju c. som fan oxå hehe. Får antagligen krama och pussa honom imorn :) hoppashoppas. Han e ju så go, kan inte minnas sist jag sakna nån så här hehe. På de sättet alltså då såklart. Lille ropmen. Saknar o klämma på hans rumpa hehe. Fan vad löjlig jag e får fan lägga av nu :)


Var hos krille förut och gratta han och åt lite mat :) Mammas goa lasange. Träffade goa söta lillan med :) saknar henne som fan nu desutom e hon ju så söt och go när hon pratar och har sina diskutioner! Snilleblixten sjunger t.om på eng. Inte illa för en 4åring! Desutom skalar potatis m.m ( lite får man ju skryta ) Hon e iaf bäst! Eller hela min familj! Bäst i test och vi ska alltid hålla ihop :) Massvis med kärlek till er.

Ska ta och nana nu här snart, ska kolla lite tv till och så. Imorn blir de jobba.. Känns lite så där nu när jag har varit ledig hehe men vafan, jag har väl nått antagligen att se framemot hihi. Ne nu blir de hopp i säng, måste nog duscha  imorn med. Inte lite jag behöver göra ;) 
 
Nattinatt. Hörs imorn på jobbet :) over&out.


26 FEBRUARI / INGEN VANLIG DAG FÖÖR....

idag är det brorsans födelsedag :) Stort grattis till dig! Jag älskar dej så fruktansvärt mycket!
Du är verkligen den bästa bror man kan ha :) Kärlek.

Ett rätt gammelt kort på oss men de bjur ja på ;)

....


Är nu hemma och sitter i soffan med gott täcke och segar. Kollar tv osv. Ska ta och vila en stund nu tror jag bestämmt :) Imorn ska jag sola och träna innan jobbet :) iaf träna! Solning efter jobb kanske!! Träna och sola idag och e fan riktigt taggad på träningen nu! :) Körde ett bra pass idag så e nöjd! :)) Blir ingen c idag suck! MEN imorn antagligen för då blir de vin och mys. :) Hoppas de inte jobbar sig på jobbet för han bara! Nåja, ska ta och vila en stund! Skriver några rader lite senare för nu går ögonen ihop! Hörs efter bobbos kalas :)


over & out

24 FEBRUARI

Hejhopp godkväll :)

Nu e jag ap trött. Jobbat idag med huvudvärk exakt hela dagen! Sjukt jobbigt. :( Nu börjar det sakta gått över efter jag fått alvedon av sis :) Var där nere förut och lånade kläder som jag ska ha till c imorn. :) Längtar ihjäl mig. Jag tror jag snart ska börja erkänna att jag har blivit * host * smått förälskad. Hmm, kanske mkt ? Illa, haha nedå känns kanon men klart man e rädd att bli sårad med tanke på hur de gått för mej det sista haha! Men ja, kan inte fatta hur de funkar så bra med någon. Speciellt i sängen! Halleluja! Ska inte prata om sexet än vartfall haha desutom vet jag att min kära bror läser denna blogg så som sagt. Vill inte göra han generad ;) Haha, nerå. Påtal om han, världens bästa bror fyller år imorn :) Han blir gubbe haha! Kan inte komma på kalaset imorn men vi ska väl ta och gå ut och äta på fre :) Kanske kvarters ? E bra sugen på en black and white där. Desutom ett glas vin hade suttit fint till de ;) E absolut inte sugen på att gå ut. Inte alls, och det är skummt. Var ju party iaf 2 gånger i veckan, man var rädd och missa nån rolig fest m.m men vet ni vad? Jag skiter it. Jag sa till min bror idag att gå ut med bara killarna för de gör inget jag vill äns inte dricka ändå! Hallå ? Är inte de skummt ? Kanske kan bero på gull i gbg som jag bara vill till och tänker på jämt och ständigt ? vad vet jag ? skum känsla jag har och sist jag hade den jadu ? de var för många år & darsen! hehe, aja!

Iaf så funkar allt bra! Imorn ska jag börja träna & sola :) Ska bli skönt som fan! eftersom min bror har gått ner så mkt som han har nu så blir man ju inte mindre sugen för de att gå ner i vikt! Man kan man bara vill och man ser ju resultat för de har ju krille visat :) Desutom på tal om de! ANNELIE !? min jobbiga och puschiga träningscoatch som bor ända i malmö var e du ? nu måste vi köra! Ska iaf skriva ett sms och göra dej stolt med att jag e på gymmet pumpar ;) Saknar dina sms giiiiirl...

Nu ska jag lägga mej och kolla film! E ledig imorn och känns as bra! Sis erbjöd sis frivilligt att jobba imorn. Och de tackar man ju inte nej till vartfall .. Tack bästa. Så imorn ser de ut som en bra dag!

* vara ledig.
* gymmet.
* go och lång dusch.
* Slap och kik på stan kanske ?
* till c & dricka vin och ha det alldeles för underbart.


Hell yeah! Nu ska jag sussa! Sov så jätte gott så skriver jag imorn på morran!
Hoppas de var lite intressant inlägg vartfall ;) Natti natti... Over & Out.


SEMLEDAGEN!

oja, har nyss smäckt i mig en semla med vanilj. Nu mår jag illa men den första tuggan var go :) Dricker lite kaffe och e trött & seg somfan! Kommer nog somna rätt tidigt. Hoppas de iaf. Hmm, sovit en liten stund ikv iaf. :) det var gottans hehe! Ne nu kollar jag på stepbrothers! Den e förjävla rolig alltså! Kan skratta rätt mkt åt dom :) Helt störda för fan! Martina e rätt lik den ena. Eller vi e nog rätt lika dom både jag och hon HAHA! Både störda, tröga & helflippade ..  Nåja, jobbar imorn, innan får de bli dusch & så, så gott och duscha innan man börjar :) Sen jobba och sen vettifan! Aja, ska se klart på filmen här men ni ska få en bild på " step brothers " fast gjort om den lite ;) haha.. Inget och göra så här så va inne på paint ;) ... God natt allihopa sussa sött så höres vi till morran :) Och c, ja saaaaaaaknar dej så mkt .. SUCK! jobbigt :(  Over & Out.

24 JANUARI

hej hopp lingon krop! Hmm ? okej. Sitter på jobbet, nyss ätit spagetti. Linda kom hit vid halv 11 imorse med frukost så planera vi våran dubbel dejt rättare sagt lindas blindedate! :) haha! Ska bli kul och se :) Iaf så kom mamma och hämta mig hos c idag vid kvari 9 :) Haft en sån otroligt mysig natt! Jag dör vilken kille jag träffat. Ja kännt och träffat han i ca 1½ år :) Men iaf nu verkar de vara på den seriösa sidan eller aa. Tror de :) hihi... Hmm mös, låg med  varsin mysdress och åt godis & skratta o såg på 2½ men :) hur mys som helst. Alltås, jag blir helt knäsvag. Saknar han! Puh jobbigt, men vi ses ju snart igen :) Ska snart hem tror jag, orkar inte vara med mamma hela dagen :/ varit här sen 9.30 och e seg. Var uppe när c gick till jobbet. Så halv 7. E rätt död men rätt utvilad & seg. Vill hem, duscha, lägga mej i soffan med busan & bara slappa! :) ( mams jobbar för sis ) Helst med c men nu e ju inte fallet så att han e här tyvärr hehe! Ne nu ska jag greja & ut och röka :) Skriver ikv. over & out.

23 FEBRUARI

Hej allihopa :) Nu sitter jag på jobbet occh surfar lite :) Väntar på emms och ella. Dom ska komma och dricka kaffe :) Ska bli hur kul som helst eftersom de var så sjukt längesen vi hängde ihop :) Mycket skvallen och skit vi ska gå igenom idag! Slutar ju 7 så de ska vi nog allt hinna med haha! ;) Ne nu måste jag registrera paketen! :) Men skriver nårra rader när mitt fina besökt gått härifrån :) Föresten, ska till c ikv! Längtar ihjäl mig :) over and out så länge! :) 

22 FEBRUARI

Hej allihopa :) Allt väl ? Inte bloggat alls nått pga min kära data där hemma e helt cp! Kommer väl in på sidan men de e så segt så kan inte skriva och sen ladda upp! Det suger stenhårt! Nu jobbar jag fast de e min lediga helg! Kan inte hålla mig härifrån hehe! :) Slutar snart för sis kommer och jobbar sina sista tim! Igår var vi hos eleine! Helt okey först men pubben hade ju inte nattöppet och såvidare så vi beslutade oss för att gå och käka och ta nårra öl där innan elva ist :) Skratt & minnen var de vi körde på! Jätte kul, men vi får fira våran lilla pärla en annan dag! :) Det måste vi! :) Grattis iaf eleine! :) Nästa helg blir att min bästa bror fyller år :) hihi! Antagligen blir det dra till åby i gbg, bo i jöggas svit & gå ut och käka, tippa på hästar och efter de kanske gå ut eller fortsätta festen i sviten med bubbel! Låter fruktansvärt kul! :) Mkt pengar kommer de gå men de är det värt! De bästa av allt är ju att vi e nära c :)  hihi. Saknar han och dom där jäkla fjärilarna eller vad de är i magen bara surrar runt. DOM FÖRSVINNER INTE! :) haha! lovelovelove :) Fick höra att natts krockat :/ hjärtat stanna och blev så nervös.. :( Men de gick nog bra så men du måste till akuten anna nattis förfaaan! Du tror inte de e nån fara men passa tungan säger jag bara !!!!! Väntar på samtal från dig. Ring nununu älskligen.. <3 Ne nu kom sis så vi ska åka här en sväng :) ha det kanon så hörs vi senare :) over and out!

JUST DET....

Kanye West / Love lockdown!              ( fruktansvärt bra  låt. )                                                        fff       


TRÖTTER

Jätte trött och as ont i tån! Mitt kära nageltrång har jag fått bort bara de att jag har fått dratt ut hele nagelbandet så tån e svullen och jävlig! Gör sket ont. Kan knappt ha mina uggs på mig och dom sitter inte åt alls liksom.. Suck på det! IAF så imooooorn jobbar ja tidigt, slutar 12 ( guuud så skönt ) desutom ska jag ju fixa håret imorn! As skönt när de e färdigt utatt, isatt igen & färdigtklippt :) färgat håret med nu ikv och de blev helt ok! Inte lika vitt ja ville ha menmen de funkar :) Måste börja sola. Ska börja med det nuu! Måste göra de helt enkelt! :) På mån blir de ändringar i mitt system haha! :) Yeapp, känner mej glad och posetiv. Imorn träffar ja c igen! Blir nog massa vin, snusk åter igen vin och ännu mer snusk! Mys kallar jag de! vi skulle ju ha hmm " dejt " men helt ärligt vill jag bara vara hemma och strosa runt naken och bara vara! :) De kanske e så ? Kommer inte ihåg hur de e & va nykär och om jag nu e det. Kanske inte än. Men på gränsen! Usch så jobbigt. Haha :) Naw, han e ju så go, vill till han nuuue. :) Och andra sidan så är de ju faktist en dejt och bara vara hemma med ? eller? ;) Nu ska jag nana! Ha det bra allesammans. Skriver imorn när ja kommit till jobbet & grejat oså! Innan jag åker helt enkelt :) Nattinatt. over & out.

19 FEBRUARI

Hallu i snöovädret :) Fan vad de snöar alltså, visst de e faktist riktigt mysigt, men inte om man tänker på vilken månad det är! Nu ser man ju bara framemot sommar. Men de regnar väl bort imorn eller nått. De gör inte mej nått om de ligger kvar bara det INTE blir slaskigt & jävligt. Sov faktist till 9 idag :) kändes som de va längesen jag sov ut. Mamma drog halv 10 & hämta sis så åkte dom till kiosken. Jag duscha och gjorde iordning mej så kom hon sen & hämta mej :) Vi åkte till stan & gick där och lulla oså .... Nu jobbar jag & helt plötsligt studsar min bror krille in :) Nu blev jag glad pga de e rätt dött idag.. De snöar, snöar & snöar. !!! Imorn blir de iaf hel dag i gbg! Ta ur löshår, fixa nytt, klippa till de, shoppa lite, äta på nått mysigt ställe & sen till c och se film och ha de riktigt super mys. :) Låter inte det som en super dag? Jobbar till 12 desutom och imorn kommer leveransen med cigg och så, så då finns de grejer att göra på morran med :) Helt klart kanon! På lördag har ju bäste eleine fest :) Så då blir de åka på kalas till henne och dricka alkohol! Ge gärnet helt enkelt! ;) Blir nog ett bra drag på stampes pub haha! Finns folk jag & sis inte klarar av och tvätrom så då ser man väl dom! Lyckat! Hmm... Ne nu ska jag nog ta och städa lite och ut och ta ett bloss :) Vi hörs senare, ha de kanuwn! over & out.

MYSTIME

Hejjjhopp igen :) nu ska jag ta och se film och ha de myspys med mammi! Kan inte sluta tänka på c heller ... suckkk hehe. Ska även käka varma mackor med en riktig smarrig sallad :) myms. Imorn blir de jobba klockan halv 3. Ha de kanon tills imon! Nattinatt gulls  sov så jätte gott, de ska iaf jag göra :)  over and out.


18 FEBRUARI

Halloj mina läsare :) Allt bra ? Just nu jobbar jag & väntar på att martina ska komma! hon e på ikea så får jobba lite längre idag.. :/ Men de gör inget för jag e så glad ändå. Betalat alla möjliga räkningar som kommit och skönt att få betalt igen! Ska beställa från privab här nu snart oxå och leveransen kommer ju på fre. Hade velat ha hit den imorn men inget att göra inte .. Nåja, varit rätt lungt emellanåt idag iaf :) Prata precis med nattis och hon e så söt  & glad för min skull! Inga falska och avensjuka miner utan e jag lycklig e hon och tvärtom. En sann vän kallar jag de. Var ju hos calle igår till idag! Jag har aldrig haft det så här mysigt med nån. Aldrig. Han e så söt så. Tog nårra kort men han blev surpuppa haha! Han ville inte vara med naken. :) Men de gillar jag hih. Myms, han e ju så läcker så jag bara WAH! Iaf så hade vi kanon kväll igår. Prata, skratta, myste, pussades masssooor! :) Love is in the air kallar jag de! Blir en riktigt dejt nu snart :) bio m.m Försökte få med han på backyard babies imon men han ville inte åka från uddevalla 05.00 haha! Tyckte han kunde offra sig och gå ut med oss och dricka öl och kolla på hårdrock! Men icke, han ville inte åka till jobbet 05. Då blev jag putt men han klara och muntra upp mig. :) Jag blir galen av dom där fjärilarna i magen som velar. Har ni någon gång oxå kännt så fast ni varit rädda för att bli sårade ?  Hmm känner mig iaf jätte glad och känns super! :) Nu måste jag jobba! KRAMAR

17 FEBRUARI

hej sötnosar.. fan vad dålig jag varit på att blogga. e pga jag inte har data hemma! Eller jo, både internet och data men de e nått fel på den! säkert virus eller något som pappi lovat fixa imorn! Då blir de grejer och fart på bloggen :) hihi! Ikväll efter jobbet far jag till gbg :) Till min lilla calle, ska mysa och se film! Ska bli jätte mys.. Längtar efter  han nått fruktansvärt så han lär inte få de lätt! En klängig och pussig jess :) Myms så att säga ;) Dagen har bara gått emot mej nästan! Men nu känns allt så sjukt mkt bättre alltså :) e happyhappy.. Varit med nattis nästan halva dan och de känns så kul! min lilla gumma.. älskarna så fruktansvärt!! :) Anna nattis helt enkelt! MIN! Desutom har linda varit här på en kopp kaffe :) Trevligt trevligt vettni! Nej nu kom nathalie & jag ska göra iordning mej för hemgång! ( mamma tar den sista tiden ) så jag hinner duscha och fräscha till mig innan jag ska till läckerbiten min ;) Ha det kanon alla! Ska försöka få igång mobilbloggningen btw. :) De hade varit as najs!!! Måste rusa sötnosar! over and out


12 FEBRUARI

Hallo mina käratse :) Ligger i soffan och kollar tv. Nyss kollat på en fruktansvärt bra film som jag tror jag faktist dra på igen :) hihi. handlar om en tjej & en kille, skridskor, dom blir kära, går vidare till final, blir ovänner, blir vänner, vinner guldet sen slut. Ja som alla andra sånna filmer MEN jag älskar dom ändå! Disney filmerna gillar ja starkt! Såg föresten high school musical 3 ! Den va as bra :) Men 1an e ju alltid bäst och trean bättre än tvåan haha! Ne vet ni vad, min data & internet funkar, men de e så fruktansvärt segt för vi har gått för bli 5 GB , då får man inte alls samma hastighet !! NEJ utan inte nån alls! går knappt gå in så pallar inte av att sitta där. har iaf sis data nu & imon :) Lyssnar på " i will always love you " så vad ska man säga? den e ju så jäklar förbannat bra :) iaf, imorn ska jag antagligen till c. :) Miss him. Tanken e att dricka vin & mysa :) Vi hoppas på de bästa ;) ne e ap trött.. ska nana nu men tänkte ta att blogga lite på jobbet imorn :) Imron får ni reda på mer vad som hänt hur ja mår m.m ;) Natti. Over and out.

10 FEBRUARI

Hallu sunshines :) Jobbar nu, eller jobbat sen 10! Haft en väldans go natt. Eller hur go som helst kanske man ska kalla det. Var hos c igår och de gick som ja tänkt mig. Idag är jag som en ny människa. Har huvudvärk dock menmen! Inget att göra åt. :) Mamma hämtade mig vid 9 så fick vi köra turbo hem men vi han. Paket killen hade inte hunnit komma till 10 så idag behövde inte stackaren stå ute och vänta :) Pappi har oxå varit på besök. Han tyckte de var jätte fint här :) Väntar på att martina och magnus ska komma hit (; de blir grejor. Hade velat stannat hos c inatt med :( men blir antagligen besök dit på fre. vi får se hur allt blir. Ska ju till tanum på lör. Och de ska bli sjukt förbannat kul! Får hoppas de blir som förra året :) Nu måste ja städa lite här och så! desutom hoppas ja bror min fixat min data till sen.. Den e hur seg & trög som helst ;/ Men hoppas att den e som ny (: over and out.

8 FEBRUARI

hejhoppgodmorgon :) hur mår ni ? själv mår ja kanon! jobbar, nyss ätit och sådära! :) Sitter i soffan med en filt och myser med en kopp kaffe! Gottigt. Idag ska jag sluta lite tidigare pga jag måste ut till torp och köpa lite saker :)) hihi! Sedan hem & duscha, färga håret & efter de blir det att fara iväg till masthugget (; till min lilla c. ska bli mys och gott. Längar efter han :) Så blir att mamma e nere imorn i göteborg vid kvarti nio & hämtar mig och så får hon köra mig till jobbet eftersom de e min vecka att jobba det tidiga passet :) Jag ska bara mysamysa & kramas hela natten lång! Jag behöver närhet, närhet & kramar från han! :) Blir najs. Igår åt jag & mamma pizza och kolla film! Var mysigt. Och iförrgår gjorde hon gulasch soppa! Alltså min favorit rätt! De var nått av de godaste jag ätit! Martina gjorde gulasch till oss idag som vi skulle ha och äta här :) Den var oxå hur god som helst. mumma. Kolla melodifestivalen igår, det var ju allvarligt helt pinsammt. Alltså vad är det för låtar ? Och dom som gick vidare?!?! hallå dom kommer ju för fan skämma ut svenska folket. Får hoppas någon i nästa veckas melodifestival är nått att ha för det här var helt sjukt dåligt. Ska iaf INTE kolla påt nått mer hehe. :) Ne nu ska jag ut och röka med gunborg :) vi hörs sen. Här får ni min favorit bild på calle :)               
                                                                                                                                                                     lllk

7 FEBRUARI

Jobbar , skriver mer när ja kommit & då ska jag skriva om gårdagen m.m :) over and out

PRECIS...

precis sett klart en film, as bra var den :) Men ska ta och sätta på en till nu och se hur länge
jag orkar vara vaken! Så nattinatt så blir de mer blogg imorn.


over and out / jess.


Bara för att sis är den bästa :) Vi fjordfestivalen 07.
Vårt galna krogen år :) haha!  fyfabian vad kul vi hade, ska vi spola tillbaka ? :)

Rocksisters.

VAD VORE JAG?

ja, vad vore jag, utan dina andetag ? A, de kan man fråga sig. Fått en sån där depp timme haha! Jag älskar verkligen den låten! nötat den i ca en timme nu ! Jag tänker så otroligt mkt, får sånna tankar och ilningar men ändå värme i kroppen! Eftersom de blir så måste man nog erkänna att man faktist älskar den! Alltså den ska jag verkligen ha på min begravning & bröllop & även sjunga för min nyfödda bebis som man kan sjunga till söms så som en person kan få mig att somna! :) Låter kanske lite skummt men tycker den passar till alla grejerna :) Kommer så väl ihåg när jag hörde den för första gång. Då var fidd med i bilden och ja! han ska vi absolut inte ta upp här för här passar han absolut inte in =) Kan inte riktigt förstå att denna låt & text kan ge en sån beröring! Jag menar när jag lyssnar på denna är de både lycka, kärlek, tårar, hat, ilska, besvikelse, sorg, förhoppningar skratt, tidiga morgonar, sjukhus,  överaskningar. Ja, jag får alla dessa känslor inom mig. Blir ledsen men ändå glad! Helt skumm känsla. Men vet ni vad ? jag älskar känslan, känslan av både lycka, sorg & rubbet.. Varierar dock var för dag! Men på nått sätt så.. äsch ja vet inte! Idag får jag faktist lycka i tankarna, men ah! ne nu orkar jag inte älta mer :) Emma dök upp här iaf för en stund sen! Trevligt trevligt! Desutom kan hon inte köra bil :D Backa hade hon lite problem med ;) Mohaha. Hon kommer på besök på måndag och dricker kaffe! Ska bli kul att träffa henne eftersom de var så längesen! :) Ne nu ska jag ta och städa lite här =) Over and out! Vi höres sen ;)

5 FEBRUARI

Godmorgon där :)

Sitter här i morgonrocken nu och gäspar :) Ska snart ta och slänga på mej kläder och så. Mams kör mig idag för hon börjar senare i skolan :) Helt okej att bli körd alltså. hihi. Det e snö ute, massor med snö. Vad händer? Jag vill ju ha sommar :( Hellre vara helt svettig än frysa. Idag blir de jobb till sju igen. Känns helt okej. Det känns super med kiosken. Så de e najs :) Även sett att besökarna har blivit mycket mer och de e sketskoj :) Ne nu får jag nog ta mig och slänga på mig kläder så de e klaaaart. Bloggar lite senare när jag jobbar :)

over and out

jag & mina bästa tjejor :)


jjhjhj

HEM LJUVA HEM

nu har jag kommit hem. Sitter och kikar runt lite granna på nätet men hittar inget skoj hehe. bara onödig skit :) Skulle egentligen gått ut idag. Men var varken på humör eller något sen ville sis till alingsås så hon drog dit ist :) Har hyrt filmer och så, så nu ska jag lägga mej i soffan och mysa. :) Ska bli sköööööönt. Imorn kör morfar upp mej till jobbet. Gottans. Kan sova lite längre oså oxå! :) På fredag blir de skumpa och greeeejs. Haha nedå, men vad vi ska fira :) Kanske drar med bror på inflyttningsfest till jonas om man är välkommen! Men annars slår jag jonas bara OM man inte skulle va välkommen! men är ju mojjes syster ! HAHA. Pricken över iet skulle varit om ja hade kortet ja fick av jonas på datan! ( har de bara på mobilen ) Så ska ni alla se vad han går för :) Inget mer med det! Men de löser sig på nått sätt. Ska iaf fira & dricka spriiit (:

Ne nu ska ja nana en stund! Vi hörs sen el. imorn bitti.
Nattinatt (: Over & Out!

3 FEBRUARI

Godkväll people! :)

Sitter hemma i soffan nu & myser med vovven !! Ska snart dra på en film och sen somna gottgott till den :) Idag har även en dag gått i affären gått kanon :) De krånglade lite med paketen i förmiddags menmen! De fixade vi ganska lätt!!! Dagen har gått bra snabbt! maria och samuel kom upp och hälsade på och kom med en jätte fin blomma :) Blev jätte glad! Satt och fika menas busan tog våra bullar på bordet! ( Busan var med hela dagen idag ) hon gillar och vara där tror jag faktist:) Allt känns jätte bra och ser framemot denna tid :) e jätte nöjd men vill ju papi, bror och kila kommer upp och kikar så klart! Men dom kommer nog så småningom för jag ska då ingenstans! Imorn kommer ju iaf kila upp =) Krille oxå tror jag men vet inte om man kan lita på de hehe ;) Prata precis med natts. Faan vad ja saknar vår tid gumman! Vad vi skratta :) ska bli så jävla kul på carnevalen! Då är de fest som heter duga ;) Inga i putt, inget gängning, ingen kallsup i saggvattnet m.m ja du herre min sköna! Vilken tid. Den var den bästa! Snart igen darling, snaaaart! :)

Jag har tänkt fram och tillbaka! Jag orkar inte mer, jag orkar inte kämpa kämpa kämpa men inte få nått tillbaka! Är så  fruktansvärt besviken alltså! OM du visste. Finner inga ord! Så nu ska jag tänka på mig och lägga energin där! För e så trött på att bara ge och ge men inte få nått tillbax. Inte äns ett svar på telefonen e det värt! Känner mig korkad, bara tanken av allt.. Du hade nog aldrig behövt mig. Hur jag än försöker är jag i vägen fast i sjävla verket så vill jag bara DIG väl & ville bara hjälpa dig då du inte hade någon. Men den hjälpen är nog inte värd något alls nu pga du har dom du inte hade då. Då fanns jag men nu finns dom andra. Over and out - jag e klar, jag orkar inte mer. Det tar för mycket på den lilla kraft jag har kvar. Tyvärr hade jag hellre funnits vid din sida och haft dig vid min sida, det hade varit pricken över iet. Du hade mitt hjärta i din hand // Kent - utan dina andetag.



Lite bilder på natts marcus och min tid :)


Saknar er bästa kössar.

baby  mmm 
jh hjhj klkl sdjlksdaj


OCH slutligen, årets foto 08 -
Hemkomsten från carnevalen ! 1 min senare gick de inte så bra!
" MEN MARCUS, vad gör du ?!?!?! / Ingen anin ? :O " upp med händerna i vädret! "
Ni har gett mig så mkt minnen! Tack godingar! :)

skdjkjd


Nattinatt jess.

SNARK.

hejshej :) Nu har jag precis kommit hem :) Känns jätte gott, är helt sliten faktist. Inte riktigt van med detta heller ! skönt att ha med syster där hela tiden oxå! Blir att vi jobbar ihop hela veckan :) vi grejar och skrattar väldigt mkt. Men dagen har gått jätte bra. Känns skit kul! Imorn skulle jag egentligen gå till tandläkaren men hinner inte med det. Så får avboka det imorn! Ne nu ska jag ta nått litet att äta sen ska jag sova för e verkligen jättejätte trött :) Hoppas mams hittar nån bra film nere på ica nu för e sugen på att se nått bra. Är ju bara skit på tvn ändå ikv :/ Jau, ne men jag skriver imorn bitti för orkar inte mer nu haha! Ha det kanorners :) Måste ta och messa annelie med. Glömmt av de helt !! :O  Jaujau, eller jag tar och messar dej imorn gums om du läser detta :) KRAMAR JESS.

2 FEBRUARI

hallo godingar.. nu jobbar man och detta känns hur bra som helst faktist :) Spelet går jätte bra & även allt annat såklart! Lite krångel med paketen imorse men då var sofie här och hjälpte till. Desutom har privpaksäljaren varit här. Så skrivit under papprena så nu e det klart! Känns skönt för är det nått kan man bara ringa han oxå. även lindis och sofie! :) Goooood. Mormor och morfar har även varit här och hälsat på :) I morse kändes de lite osäkert och var lite blyg, men nu har vi träffat många kunder som önskat oss varmt välkommna så de känns ju kanuwn de me:) Och osäkerheten gått över!!! Ne nu ska vi greja lite och snart kommer nog en leverans med dricka m.m !! :) Hoppas allt e bra med er. Vi hörs senare när ja kommit mig hem till kvällen :) Kramar.

1 FEBRUARI

Hallojsan vänner!

Inte bloggat för de varit så mycket med de nya osv. Har inte haft nån ork eller nått. Idag har jag iaf i den nya kiosken från 10.30 till ca 20.00 ! Vi har inventerat, städat, fixat, donat, handlat osv. men nu ser de jätte bra ut där uppe. Vi ska väl möblera lite inne i vårt mys rum men de orkade vi verkligen inte med idag. Känns iaf hur bra som helst och känns inte som om de e på riktigt. Att jag liksom är... hmm! Egen företagare helt enkelt. 18 år och redan eget. Känns lite små skummt men sjukt kul! Imorn öppnar vi och de e ju lite pirrigt men tror de kommer gå jättejätte bra! :) Känns då så vartfall och de får vi även hoppas! De är så mycket som jag tänker på typ, nått jag glömmt, nått jag ska göra, vad ska jag ta med mej imorn, vad ska jag göra om det går så osvosv. Men de e nog naturligt :) Eftersom linda (en bra kompis till mig) hade kiosken innan så är hon ju bara ett telefonsamtal bort :) Det känns väldans avslappnat.

Inte så mycket mer som hänt, det vanliga typ. Var iaf ute i fre. Eller ja, vi förfestade med krille och john hemma hos martina, sen när vi skulle dra var klockan helt plötsligt halv 1 och när vi kommit oss ner till stan så var de sånna jävla köer så jag och martina handlade med oss mcdonalds och drog hem och la oss ist :) Var rätt lungt. Haha typ första gången för mig och martina för som sagt så är vi rätt bra på att svälja ner en halv eller kanske 6 groggar extra än vad vi egentligen behöver. Menmen, nån gång får de väl vara så med :) Fan, jag som var så sugen på dansa. MEN snart är tanums badcarneval. Något av det grymmaste på hela året. Så då lär de bli fullt ös! :) Min, nattis & marcus höjdpunkt :) Saknar er godinar :) yeah, de som e segt är ju att man måste planera allt nu när man har sånt här jobb. Men de e bara posetivt för då drar man nog ner en del på alkoholen :)

Nu ska jag kolla nytt avsnitt av 90210 och e så nyfiken på de så e änna stressad haha! Men nu ska jag se det, sen lägga mej för e aptrött verkligen. Skriver imorn när jag får tid. Har ju med datan uppe där så ska dra en liten blogg om hur de går :) Håll nu tummarna och ni som bor i uddevalla. Kika förbi och spela lite (; Det gillar vi. Svenskaspel hos oss alltså kom och spela :) nattinatt. KRAM.






RSS 2.0