16 APRIL

Hej allihopa. Varit as dålig på blogga men inte kännt för nått. Allt har bara varit trist och tråkigt. Ena stunden ledsen, andra glad, andra irreterad och ibland allt på en gång! Känner att man går igenom en period som inte e den bästa just nu! Men vi får hoppas på att det blir bättre snart, väldigt snart :) Får försöka vara lite posetiv vart fall! Lyssnar på en asgo remix av foreveryoung! Tänk hur jävla cpbra den låten är alltså! Aja.. Fönster gubbarna har varit här och mätt rutor osv. Vill ha ny ruta, jag vill ha tobak, jag vill ha miljoner! :) kan nån ge mig detta ? hehe..

Jag känner inte för nått, ena dagen saknar jag dig så det gör riktigtriktigt jävla ont. Andra dagen känns det okej och jag kan iaf le och skratta.. Det gör så ont, så fruktansvärt ont och går inte en enda minut utan mina tankar är hos dig! Känner du inte att jag är hos dig hela tiden ? Känns ibland som om jag ligger brevid dig och sover. Blir omkramad och pussad. Men helt plötsligt då vaknar jag i mitt mörka rum ensam i min säng och då kommer mina tårar. Helt otroligt att det finns några mer inom mig. Så många tårar och tankar. är fruktanvsvärt arg på dig. Men samtidigt otroligt glad. Arg för det blev som det blev, men ändå arg på mig själv att jag lät dig komma ända in till mitt hjärta. Glad för att jag tog chansen och åkte ner för till dej för 1½ år sedan.  Men allt hade varit så mkt lättare om jag inte åkte ner och träffa dig & lärde känna dig. Du är ju så speciell & vill att du bara ska vara min! Jag föll för dig. Men du sparka! 1½ år har vi träffats, det har hänt mkt och man sätt hur långt fram vi kommit. Jag vet att detta inte är slutet, jag vet hur vi fungerar, jag vet hur det kommer bli! Halka tillbaka på ruta ett. Men jag vill till dig nu! Vi kan besrkiva oss som tom&jerry!
  OVER &OUT

15 APRIL

fan vad dåligt jag bloggar då :/ Väldigt mtk just nu tyvärr.
Men håll koll. Snart börjar mitt bloggande igen ;)



fyfan vad jag saknar dig din vidriga gris :(

15 APRIL

fan vad dåligt jag bloggar då :/ Väldigt mtk just nu tyvärr.
Men håll koll. Snart börjar mitt bloggande igen ;)



fyfan vad jag saknar dig din vidriga gris :(

10 APRIL

hejhej.. allt bra med er ?

själv har det varit en händelserik dag! imorse runt 8 ringde hyresvärden och berätta att vi hade haft inbrott i kiosken. Fort som fan slängde vi på oss och körde upp.. Rutan var ju förstås helt pajad det fattades lotter, tobak, paket osv. Polisen kom inte först pga det inte fanns något blod  men efter lite samtal till dom så skickade dom äntligen upp en bil! Skit bra poliser. Så det ordnar sig nog men man blir ju ledsen över allt som gått sönder och hur mkt pengar man måste punga ut. Rutan 7-8000 kr. Sen tobak osv. :/ Rutan går inte på försäkringen heller. Så det e SKIT. Menmen, pappa skulle försöka fixa något. Han e ju gamal glasmästare så tror faktist han fixar det finfint :) Tråkigt att det ser ut som det gör bara..

Iaf så har precis duschat & tjötat med sis. Det blir fest idag. :) Ska bli kanon kul! Skulle egentligen grillat men blir nog inte så.. Bara förferre hos bror..

Ska ta och torka håret och lite så!

over&out och glad påsk!

9 APRIL

godmorn :) Sitter på jobbet och skrattar åt när mamma försöker göra andelar! Hon står och pratar för sig själv och e riktigt gullig haha! Igår var vi ute. Helt okej alltså. :) Sen så idag fick jag gå upp halv 8 för skulle till läkaren. Mindre kul :(

Men nu e det gjort och det känns hur gott som helst :) Ont & jävligt ... Menmen.



Nu ska jag städa och försöka fjäska så jag kan lägga mig och vila kanske liiite ;) Ikv är det middag hos min syster .. Lite påsk mat osv. Ska bli mys..


over&out seeee you later!

7 APRIL

godmorron sunshine´s.

Jobbar, sitter och dricker lite kaffe som vanligt! :) Morgonen har bråkat rejält med mig. Kassa apparaten la av helt och hållet! :/ Ringde martina som i sin tur ringde vidare men det funkade inte på nått jävla sett pga en stjärna i hörnet! Men stålmorsan fixa det galant efter lite tryck! :) Bra tur jag har henne här annars hade mitt tålamod lagt av i bott :) haha!!

Paketen kom nyss så dom ska ja registrera! Men tänkte ringa min kärabror och höra om han vill komma på besök till mig :) Han e väl på gymmet nu men hoppas han snart e klar :) Blir även fika sen nere på rådhuset med han oxå! Det e mysigt. Tjöta och kolla på folk! skönt att ha han och prata med !!!


Annars så vet ja inte... hmm, vad jag ska ta upp :) Känner bara en saknad långt innomej som aldrig kan lägga av! Det e riktigt jobbig och plågsamt. Men med mina nära & kära som jag har nära mig så går det bättre dag för dag. Men jobbigt är det. Kommer inte släppa taget.

over&out

 
jag&martina.



6 APRIL

Hejhallu :) Jobbar idag, ska ju jobba till 7. Har ju varit ledig i helgen! Det var skönt. Var i danmark igår över dagen och det var jättejätte mysigt och skönt! bara komma bort kändes hur bra som helst!! :) På tillbaka vägen var hela båten full av 20-25 åriga fotbolls spelare som antagligen hade varit på nån cup i danmark. Fanns mkt att titta på med andra ord MEN inte för jag e intresserad för finns bara en i mitt hjärta (: hihi..

Idag har min bästa bror vart här och hälsat på :) Bestämmde att det blir en fika på centralens imorn efter jobbet :) Ska bli mysigt !!! Funderar även på vad vi ska göra på påsk! hmmm :) får se nån rolig fest tror jag!


Sen kom sis & mamma! Hon berätta att hon köpt nått till mig :) Men bara nått litet hehe.. så kom hon hit med en lila väska! Fatta noll, öppna den så låg det en badring och två spadar! fattade verkligen ingenting! Men så låg det en lapp! Och där stod de att den 2 juni åker vi till bulgarien! Sunny beach i en vecka! FATTA HUR GLAD JAG BLEV!!!!! :) Ska bli så jävla kul! Fast det får inte martinas pappa veta än iaf hehe! Så de e litelite hemligt ;)


bloggar sen. nattis e här på besök! Min lilla söta gumma. Älskar dej och vi klarar detta. Vad som än händer så finns jag alltid här. ALLTID. Vet de e mkt nu men vi alla e starka! Vi klarar detta.

over&out.

så här såg det ut :)



5 APRIL

heygod kväll..

ligger i soffan och degar, nyss sätt  nya wallander! Jätte bra var den faktist :) spännande, ovanlig & ytterligare spännande! Man visste inte vad som skulle hända eller vem det var och det är ju ett stort plus. Efter alla titt på beck så vet man ju vad som kommer ske, vad som kommer hända och i princip varje film vem boven är. ( men dom e fortfarande lika bra ) Jag borde helt enkelt bli en jävligt bra kriminalare! Helt klart polis/mordutredare i nästa liv!!! :) haha (


imorn far jag och mamma till danmark över dagen :) båten går vid halv 10 och hoppas vi hinner med denna den här gånger rättaresagt ;) förövrigt har jag inte gjort nått större idag. Varit på jobbet idag & umgåts med min bror! Sen ville han ha med mig när han skulle shoppa kläder :) alltid lika roligt följa med han för man säger vad man tycker spelar ingen roll när det gäller pris eller något sånt utan det han vill ha köper han :) Roligt att handla med såna personer ist för jag t.ex som behöver stå och vrir mig över en klänning som kostar 299 kr :p Aja, så kan det vara :) Mysig dag med min bror iaf. Tycker det e så roligt hitta på saker med han eftersom vi inte brukar göra det så nu för tiden. Vi hängde bara förr när vi bodde i huset och han satt på rummet och lira lite på sin gitarr till metallica texter med sin utslitna jeansjacka ! hehe! Men tycker han e lika frän idag ;) hehe!


det känns som om det kommer bli bra, det känns som om allt kommer ordna sig. Börjar redan se ljusare ut efter ett sånt litetlitet framsteg. Jag blir helt överlycklig.. Jag saknar dig och vill bara ligga bredvid dig och kramas. du e underbar ! tänker på dig varje minut. vi är som tom & jerry..


nu måste jag sova ska upp jätte tidigt imorn! Hoppas det blir lika underbart väder. hoppashoppas verkligen! :)

Vad ska ni göra imorn ?? :)

over&out


mamma är världsbäst! :)


3 APRIL

hej hopp! sitter på jobbet och surfar lite. Varit rätt lugnt men nu börjar det röra på sig :) Tobbe har precis varit här och kollat in skyltarna! :) Ska skaffa nya och det kommer piffa upp rejält tror jag :) ska spännande! Sitter för övrigt och planerar sommren! kommer ju så klart bli baden en hel del, smögen, tanum, lysekil, peace&love, ayia napa osv. även åka ner till malmö och träffa den otroligt goa annelie :) Vara där en helg och grilla träffa nya folk och sen ut och göra malmö osäkert. Fyfasen vad roligt, det ligger nog på topplistan av det jag mest ser framemot. även drar jag och sis till napa under student veckan... Bara försvinna då eftersom jag garnterat får ångest där eftersom det skulle vara jag haha! Så jag drar min egna studentsemester ;) fylla och bad med sol! härligt... ser verkligen framemot sommarn! kommer bli kanon! :) Ne nu måste jag göra iordning här lite! Martina kommer inte förens halv 3 :/ Så då slutar jag äntligen! ledig i helgen med! wiho! ;) idag blir det vartfall harrys! ska bli kul! tobbe, henke och dom hade väl lust att hänga med :) hoppas på krille osv med! kommer bli en bra kväll. känner det på mejj... :) fick även ett skummt sms som skulle gjort mig arg men de känns nästan bara bra! knep! men vi hörs sen. over&out.                                                                                                                                

JOBBAR MEN SNART...

yes, jobbar nu men snart slutar jag om ca 50 min! Då ska jag stänga och gå ner till kvarteskrogen :) Jag , mamma & sis ska ha mys idag. Ta en öl och äta god mat. Jätte mysigt :) Vill ta & sluta nu helst! Gott att de e klart med revisorn & banken nu :) Känns som om man fått gjort mkt idag desutom varit ute i farten hela tiden. :) Ne nu ska jag ta & städa här lite. Föresten, imorn är de nog fest ;) eller är. Ska ni ut i farten? :) over&out.

2 APRIL

halloj, lika fint väder idag och det gillar vi !!! Snart sommar känns det som. Snart iaf ;) Nu kan man ju sitta ute i solen och gotta sig. I affären har vi t.om kunnat ställa ut bord och stolar! Det e jätte mysigt.

Idag / snart blir det stan! Dricka kaffe ute i solen och gotta sig. Dricker kaffe nu iof, men e inte bäst på det så det e verkligen jättestarkt så det nästan vrir sig i magen haha! Men vaknar gör man ;) Gott vara nyduschad & pigg menas man sitter och bloggar & snart ska ut! härligt. Iaf, så sen ska jag och martina traska oss till revisorn och även banken! Lite ärenden där! Så kanske de blir en snabb kaffe ;) ..  Känns jätte bra idag. Igår tänkte vi gå ut med strunta i det. Tänkte
 få med martina och kristian även kila ut imorn .. får se får se om dom e sugna. Men är det sånt här väder behöver man knappt fråga ;)

Ne nu ska jag iväg här. :)
over&out.

1 APRIL.

hejhallo våååååren! Fan vilken underbart väder. Det gör en verkligen på bra bra humör :) Varit på torp idag och shoppat litegranna :) Köpte två kläningar, smycke och så :) Var där med mammi! Nattis kommer snart hit, längtar efter dej! Hennes mammas hus brann ner igår natt. Finns inget kvar om ni som undrar vad som hänt.. Men nathalie, jag kommer alltid finnas här för dig. Du och jag är som helan och halvan, bill & bull, b1 & b2. Ja you name it! Vi är vi och kommer alltid stå så här nära och kommer alltid att finnas för dig. Mitt stöd som jag fått av dej det sista är nästan alldeles för mkt. Jag menar, e jag ledsen så gråter du med mig, har jag kul har du kul, är jag arg så är du arg. älskar dej gumman och finns här för dig. ALLTID... :) och även skrollan & dagge, jag tänker på er. På er allihopa så klart. Ni är starka !  //

 Snart kommer nog pappi! Han ska hälsa på här och så! saknar han :) lille pappi! Slutar sju och då ska jag till mormor&morfar en sväng. Sen ska jag hem och slappa! hade tänkt gå ut idag eftersom de e sånt otroligt gott väder blir man inte mindre sugen! Men jag får hålla mig. :) På fre ska jag nog gå ut. Ska bli kul eftersom sist var så lyckat! :)  Nu ska jag ut och ta ett bloss sen städa. :)


 OCH föresten, vilken jävla attityd du har, vilket jävla sätt du har, skämms du inte ? Jag har alltid alltid trott gott om dig. Men haha nej, jag har försökt, och att du ska bli grinig över en sån sak ??? jag förstår ingeting, detta e löjligt. Men jag antar att du inte växt upp riktigt än! men jag hoppas du gör det snart! Jag slickar inte röv för en sån sak! vill du vara sur och bete dig på det sättet fine. OCH NEJ, detta är inte om dig lina eller john! OVER&OUT.

RSS 2.0