30 JANUARI

Godmorron allihopa :)

Sitter och e aptrött verklige :/ Dricker lite kaffe men måste slänga på oss för jag och sis ska till kiosken :) Blir först gå förbi bagerit i stan och prata lite med dom. Jau, måste verkligen slänga på mig men vi höres senare ;)


KRAM.





HEJS :)

nu e jag äntligen hemma :) Varit i trollhättan idag.Var på privab och handla massor med varor, sen överby, sen hämta vi sis på busstation och se käka vi :)  Sen till kiosken och lämnade av grejerna och tjöta! Äntligen kommit hem nu känns skönt! Sitter i soffan med täcket och halvsover! Är aptrött :/ Ikväll blir det mys med one tree hills nya avsnitt! hihi. YES :) Det har jag verkligen väntat på! Så ska bli riktigt mys..

Den senaste veckan har varit så otroligt jobbigt för mig. Har varit så fruktansvärt orolig för dig. Och när jag väl efter 3 dagar inte fått tag på dig och är du väl svarar så är du i det tillstånd jag absolut inte hade hoppats på! Sedan var du fruktansvärt arg på mig och de gjorde så ont i mig. Men jag vet att det inte var illa menat utan det bara blev så! Efter det ( i lördags ) har jag inte fått tag på dig. Jag har drömmt så fruktansvärt otrevliga saker som händer dig så våga knappt sova med släckt lampa längre! Bilderna från drömmen kommer upp exakt hela tiden. Och jag blir verkligen rädd. För det är nog den otrevligaste dröm jag någonsin haft!  Iaf så svarade du igår, det gjorde mig så glad :) Jag fick komma upp och se DIG, inte nån annan. Utan de var du och det var så skönt. Du e en sån underbar person med en sån underbar personlighet. Jag kan inte släppa dig, jag e inte redo för det och det kommer jag inte vara än på ett bra tag! Och jag kommer inte vända min rygg pga jag tror på dig  :) Jag e inte lika stark som sist men jag e fortfarande här. Och här kommer jag fortfarande stanna! Bara för dej. Du e ju så go och du förstår inte hur mkt jag och min familj tycker om dig. Från dag 1 har de varit speciellt mellan oss. Och det kommer det fortfarande att vara. För vi kommer nog alltid hänga fast vid varandra. :) Jag vill bara höra dig spela gitarr och höra dig sjunga för då blir jag alldeles alldeles lugn :) Jag hade kunnat sitta en hel natt i ett svart rum och bara lyssnat du spelat " Kent - utan dina andetag " Minns när jag berätta för dig att det var den bästa låt jag visste,  ( du visste inte vilken den var riktigt ) dagen efter kom jag och när jag vaknade nästa morgon så vaknade jag av att höra dig sjunga den! Jag blev alldeles varm och de ögonblicket kommer jag aldrig glömma !  Jag vill vara i din närvaro hela tiden. Du är en av dom underbaraste & starkste personerna jag träffat :) En som kommer sitta kvar hela livet. Och även efter de :) Detta har varit en fruktansvärt jobbig början på de nya året men det har oxå lärt mig en massa! Att man inte ska dömma människor, att det inte alltid e så lätt som det verkar vara, att livet inte är en dans på rosor och desutom, viljan finns där bara man ger sig fan på de! Är iaf oerhört glad att fått lära känna dig och hoppas får hänga kvar :) Du är en av dom som står mig närms & kommer alltid finnas för dig. Men det vet du nog vid det här laget.:) / Tuttis.




Oj, de blev en hel del nu när jag bara börja skriva =) Känns lite skönt faktist. Ska lägga mig och vila lite men vi höres senare mina kössar :) KRAMAR PÅ ER!

29 JANUARI

Godmorn sunshines :)

Sitter och redan vart vaken tro det eller ej i ca en 30 min! :) Dricker lite kaffe och lyssnar på musik! Gott & väldigt mys att bara sega på morgonen men måste verkligen slänga på mig! För ska dra mig till privab i trollhättan och träffa en säljare som ska ha hand om oss på hedegärde :) Så ska vi handla lite och så :) Vi öppnar ju på måndag! Ska bli jätte kul, lite pirrigt bara men de kommer ju gå över efter första kunden så det e ju lugnt :) Ska iaf bli skönt att börja jobba och tjäna lite pengar. :)

Ville egentligen bara tala om att jag äntligen fått tillbaka mitt internet :) yääääy. Så nu ska de bloggas som aldrig för. Hinner ju inte riktgit nu på morgonen för e lite stress.. Men ska absolut dra igång sen för massor jag vill skriva om som jag inte riktigt hinner med nu, så jag hoppas ni alla kikar in lite senare så får ni läsa om min vecka då !! :)


Kramar jessygirl.




21 JANUARI

hej alla mina gullungar!

har inte fått mitt cp internet än! Vet fan inte vad telia grejar med! :( Vill bara blogga för vill så gärna skriva av mej! Känner jag behöver det! Men har min systers data hemma nu men är ju iof hos lindis nu och ska greja här i kiosken och lära mig för tar ju över den, den 1 februari! Men då ska vi inventera så den 2a slår portarna upp :) längtar som fan! så jag får börja jobba och greja! TJÄNA PENGAR...

Allt känns jobbigt och fruktansvärt typ! Känner att de kommer vara väldigt jobbigt en rätt lång framtid, men de gäller att stå ut och de kommer jag att göra! Iaf så gott som möjligt.. :) Jag vill ju så gärna hjälpa till och finnas där! Så de här e ju mitt val! Men tycker ju så bra om han och vill se gamla "pip" vi fixar de! :),  Ikv blir det antingen åka till alingsås ( som jag hoppas på ) Eller så drar jag & syrran ut :) de kommer bli kul det med men alingsås steg 1 !!!


nu måste jag greja! :) Hörs senare
KRAM


19 JANUARI

Hejhopp alla min godingar! Har inget internet förtillfälligt men hoppas allt ska funka som det ska SNART!!!! MÅSTE verkligen blogga av mej nu snart för det e så otroligt mkt som hänt! Både bra och dåligt!



Är hos kilis nu men ska ta en röka innan jag ska gå bort till mams som e hos krille :)

sagan sluta inte olyckligt ändå! Det blir bara mer och mer posetivt, blir så glad över det.
Vi klarar detta :) ses imorn. :))





ps. i love you.

14 JANUARI

hej mina små sötproppar :)


nu e jag hos linda i kiosken och ska snart börja greja paketen osådär! :) Dricker lite kaffe och pratar lite skit snack före bara men det får man ;) Sovit sådär, drömmt lite och vaknat till. Somnade även runt 2! :( mycket tankar just nu bara. Ne nu måste jag greja men skriver mer sen! :) puss & nyp i stjärten!


Jag och mitt mongo till vän! Linda nilsson!

hahaha

GODKVÄLL!

kan inte sova. Varit en jobbig kväll idag. Mycket tankar osv. Mycket hela dagen helt enkelt. Men fått gjort allt men mycket kvar. Nu när jag vet var du är så känns det så mycket bättre MEN förut när jag, mamma, ulf & sis satt och drack kaffe och min hjärna jobba förfullt så kände jag att jag inte kunde hålla inne tårarna! Gick och stängde in mig i mitt rum och de spruta tårar. Mamma kom in för hon förstod ju vad det var. Krama om mig och sa att jag inte ska vara ledsen! Men som sagt. Det är verkligen jättejätte mkt nu, behöver ett break skulle jag tro! Men nått som var skönt var att få grina ut för de e länge ja kännt att jag behövt de. Jag vet inte riktigt vad jag mer ska säga. Har sån fruktansvärt huvudvärk & vill bara sova men vet inte om jag kan! Imorn ska jag jobba med linda. Ska bli härligt. :) lära mej svenska spel skiten osv. Även dricka kaffe och tjöta! :) Sen ska jag på andra ärenden som inte e så rockigt  *hosthost* men de går nog bra! Eller ska jag vara ärlig får dom göra vad fan dom vill. jag orkar inte bry mig. Hmm, jag måste verkligen försöka sova men nu såg jag visst här att 2½ men börja! Hur ska jag lyckas stänga av de ?! haha! Illailla, ska även länka upp annelie & hennes pojkväns blogg så ska ni få läsa om några riktiga duktiga och snygga personer .haha!

Har så mycket mer att ta upp men jag orkar verkligen inte de. Är bara ledsen och funderar.
Men som sagt. Det är nog personens bästa men det gör så fruktansvärt ont i mig.

Nattinatt. Bloggar uppe hos linda imorn :) Godnatt..


JO föresten, har träffat en as gulligkille, de kanske kunde bli nått. jag vet inte. men de känns rätt. Desutom stod det i mitt horoskop i vecko revyn att detta e min månad och att ja kommer träffa nån och de kommer gå bra! Hallå eller !? kan de stämma som stod i tidningen och hända i verkliga livet ???? Han e så go&söt så! :) hihi.. Ska börja tro på horoskop!!





13 JANUARI

hej mina vänner.

har inte bloggat på ett bra tag nu men det har varit sjuuukt mycket exakt varje dag! Vet inte sen sists jag har varit så här upptagen. Kiosken, alingsås, kiosken, alingsås det e ungefär det som bara surrar i mitt huvud. Det e jätte jobbigt och känner att det drar ner på psyket nått soppas. Som annelie sa " Tycker du ska komma hit så börjar vi träna så kan du bo i vårt förråd " Ja gärna, det hade varit så mkt bättre. Vill bara åka bort. Hoppas att svenska spel kursen e snart så man e borta i tre dagar i stockholm och bor på hotell.. SKÖNT! Ne men nu låter de väl som allt bara e jobbigt. Visst det är det. MEN jag vill så gärna, jag verkligen vill hjälpa och klara av. Nu e jag så jävla orolig så jag vet varken ut eller in. Var e du ? Ja får inte tag i dig!!! i förrgår var den jobbigaste dagen nånsin. Även syn och psyke, jag vill så gärna, så gärna krama om dig och viska till dig att. Det är ingen fara, huvudsaken med allt det här är pga att du ska må bra. Vi vill bara dig väl !  Mmm, jobbigt just nu! ska iväg till banken nu men ja blogga mer ikv! MÅSTE skriva av mig! Men tack annelie, fast du e så långt borta så är du ändå en sån go och hjälpsam person! Glad att ja lärt känna dig och du e posetiv hela tiden! DET behöver jag :) Känns att vi förstår varandra fruktansvärt bra. Och helt enkelt glad att du finns där.

vi hörs sen! :)

9 JANUARI

sitter och e lite irreterad här nu pga mamma låna mina uggs när hon skulle gå ut med hunden! Hon kom nyss in och har halkat i leran så dom e rätt sketna och skrot alltså haha. Nu står hon och kämpar för att få dom rena men tror inte de går så rockigt.. Mina favvoskor, de får nog bli begravning om dom inte går att få rent haha!

Ikväll blir det fest med sis, ska bli kuligt faktist. Nu snart ska vi åka iväg till torp tror jag och handla lite :) Får hoppas på en riktigt najs fest och hoppas ni får en lika bra fredag som jag förhoppningsvis får. :)
Skriver mer sen när ja kommit mig hem, måste kolla in mina uggs. KRAM



Ett gammalt kort, jag med kort hår & dags för sovtime :)

mmm

6 JANUARI

Vaknade nyss, sitter här med en kopp kaffe i badrock och kollar ut och herrejesus vad det snöar :) Rätt mysigt tycker jag faktist :) Får nog snart sätta på mig kläder och börja göra iordning mig. Sis ligger inne och snarkar i mitt rum. Hur kan hon sova så här mycket? Skummt. Iaf, igår var vi uppe i lindas kiosk. ( Som snart e vår hihi ) Lärde mig paketen och lite sisådär. Sen skulle vi till skattevärket men var ju 100 folk där inne så där vägra vi och stå! Sen åkte vi till monas och fikade. Sen drog vi till pappi i vänersborg. :) Jätte kul att se han! Men när vi väl träffas så saknar jag han ju så. Sen blev det raka vägen till alingsås. Var sjukt halt så vi körde i snigelfart. När vi väl kom upp så skulle vi köpa kaffe och ta med mat till lacke. Men det var isbana precis ööööverallt. Och då menar jag överallt alltså. Det var inte en gång man höll på att sätta sig. Iaf så fick vi handlat en pizza till han, kaffe till oss och drog upp och han såg så mycket piggare ut och det gjorde mig dunderglad. Mamma åkte tillbaka till stan så vi satte på en film. Satt och kika men sen efter pizzan så stensomnade ju han! :) Men det gjorde inget alls, såg ut som ett litet barn när han låg där och snarkade :) Bara jätte posetivt så jag lät han sova. Sen kom mamma och efter många om och men åkte vi! :) Får antagligen besök i helgen av mr.lacke och det ska bli kul, bra för han med lite miljö byte oxå. Kommer han så blir det att vi hittar på nått kul! Men blir de inte så blir de kanske utgång i helgen kanske ? , får se vad som sker.


Nu måste jag iaf klä på mig, men vi hörd av&ses hehe!
KRAM.

En väldans snygg bild på marcus, tobbe & mig! HAHA

hhh

6 JANUARI

godkväll! Verkligen inte hunnit med datan nått större idag. Det har varit mycket. Måste verkligen sova nu pga jag ska upp halv 8 hinna duscha med mera och göra massa saker innan ja ska gratta pappa och sen dra till alingsås! Måste sova fast de blir nog jobbigt. Men natti natt och hoppas alla får en jätte bra dag imorn :) Bloggar imorn om dagen och sen efter mitt besök i alingsås! KRAM PÅ ER!




Och detta e min underbara syster som jag älskar jätte mycket.

 
kip

JÄTTE BRA LÅT.

Klicka här nedanför. :)
Luther vandross - Dance whit my father
http://www.youtube.com/watch?v=JLuP-4ZEhOE


sjukt bra låt. Ett måste.

natti.


5 JANUARI

hejs allihopa, hur har starten på ert nya år börjat ??

Min har faktist startat så där! Känns som om jag inte hunnit blogga! Det har varit så mkt det sista för mig och mitt huvud! En väldigt god vän har jag fått kontakt med igen och han mår inte bra. Det är något jobbigt han går igenom och jag har bestämmt mig att ställa upp till 110 % Inte bara för att han behöver utan för att jag känner att jag verkligen vill! Jag vill & vi ska göra detta ihop som ett team. För vi klarar detta, vi e starka och nu när vi väl börjat ska vi slutföra detta. Vi är just nu mellan det jobbigaste & värsta men våga hålla ut med mig. För detta kommer gå över snart. Det ända är att jag känner inte riktigt jag vågar el får fram mina känslor i din närvaro riktigt än pga jag e rädd att jag ska säga nått fel, göra nått fel & du inte vill ha min hjälp! Detta kommer från hjärtat & jag vill att du ska få ett bra år nu! Vi tittar inte bak nu tittar vi fram & jag e redo att sträcka ut min hand om du bara vågar ta tag i den! Då ska vi vandra i detta helvetet och göra dig frisk! Det är det ända som räknas just nu! Inte hur jag mår utan hur du mår och kommer att må! Jag gör det här för dig! För du e en sån underbar person som ska må lika bra han jag träffade för längesedan. Den glada, spralliga, omtänksamma, kärleksfulla & underbara svärmorsdröm! Men jag ska berätta en sak! Min mamma älskar dig och e berädd att göra allt hon med! Hon tycker så bra som dig och sett alla dina sidor du har. Så även min syster. Hon varken dömmer, pratar bakom ryggen eller nått annat! Hon e oxå berädd! Så vi har folk bakom oss som kan ta emot oss om någon av oss råkar snubbla eller falla! Då har vi dom som stärker upp oss igen & på det sättet så klarar vi ända vägen fram till lyckan. Så vi i e inte själva! Men en sak lovar jag dig och det kommer rakt från hjärtat. Denna saga kommer att sluta lyckligt. // Din tuttis!


Lite komiskt, lyssnar på " Luther vandross - Dance with my father " Den e sjukt bra och nu e ju klockan över tolvslaget så idag fyller pappi år! Så grattis pappa. Du e världens bästa pappa fast du kanske inte visat de så rockigt det sista men det gör inget för du har inte heller mått bra. Men jag älskar dej jätte mycket och vill verkligen vi ska ses snart. Hoppas på imorn :) Ringer dig till morgonen och sjunger för dig! 3 ord, jag älskar dej.




wah, var bara tvungen att skriva av mig lite. Tvungen helt enkelt. Detta e nog ända sättet för mig att få skriva av mina känslor osv. Ni som läser börjar säkert läsa dom första raderna sen orkade ni inte mer och tänkte va fasen e detta för babbel. MEN det spelar ingen roll. Jag fick fram det jag behövde få fram från mitt hjärta iaf. Detta är en börjar på en jobbig tid och period. Men jag har dom bästa bakom mig. Och för att inte glömma att nämna riktigt, Min mamma & Min syster. Jag älskar er så fruktansvärt mkt. Är så glad att jag har er.

Kram & godnatt jess. Vi hörs imorn.

Vi gör detta ihop bara du räcker mig din hand.

hand


GOTT NYTT JÄTTEBRA ÅR (!)

gomorron! Precis vaknat nu känns skönt. Sitter och tar morron ciggen och var tvungen skriva några rader :)

Nyår : Den var verkligen jättejätte bra! Åt förrätt middag m.m och nathalie, linda & kling hade gjort hur god mat som helst :) Vi drack vin och skratta och allt var kanon! Sen körde vi lite julklapp spel och söp som nårra idoioter! :) Hade det jätte bra hemma hos natts men sen drog vi till emil och där var det mindre bra :/ Inge bra alls! Men fira 12 slaget sen kom mamma och hämta mej vid 1 ungefär :) Men kvällen var bättre en jag trodde så 4 getingar av 5! Tack iaf alla för jätte god mat och bästa sällskap! :)

Ihelgen blir det lungt! ska åka till alingsås snart efter jag duschat och träffa lacke :) Blir väl en fika i stan osådär! Prata bara vi oså. Ska bli kul! Sen hämta sis då eftersom hon varit där sen nyår! Miss siiiiis! hehe! På söndags blir det lasses i spekeröd med natts och även det ska bli skit skoj! Kommer bilder från nyår snart  men hinner inte nu! :) Vi hörs sen!


Detta kommer bli det bästa året!


// kram jess!

RSS 2.0