BECK

halloj, tänkte jag skulle dra ett kort inlägg! Sitter i sängen & ska sova nu! ska bli gott. Imorn e jag ledig. Då ska jag först till henån sen göteborg :) Ska bli kuligt. Hoppas på en bra dag. Ska upp tidigt och duscha osv så måste sova. Men börjat kolla på beck - flickan i jordkällaren! har för mej den e riktigt bra! Hemskt med en sån liten tjej bara, usch.


ne nu får vi sova :) nattinatt.
over&out.


29 MARS!

hejhallå! Inte haft nån blogg lust nästan glömmt bort det hehe. Slutar nu om en halvtimme så ska ta & städa lite. Igår var de kanonlungt för mig. Men var med mamma & åt på herrestads resturang. Och kan ju meddela det att jag fick sitta och hurkla på dass hemma efter jag kommit hem! fyfan vad jag mådde igår. Måste varit den där maten! eeuw. 
 
Ska ta och greja här men bloggar lite senare när jag kommit mig hem.
hej så länge.



over&out.

28 MARS

Love u girl.



HERE YOU GO! hoppas du känner dig stark!

känner dig stark för att jag har precis skrivit ut om mitt privata liv här! Men here you go!

nu ska du får höra

jag mår jätte dåligt, verkligen jätte dåligt! Jag har knappt nått psyke kvar och orkar inte med allt längre! Men jag har ett eget företag att ta hand om som jag bara inte kan släppa allt och gå! Jag kan inte bara strunta i allt som jag bara önskar! Mitt liv ser inte ut som det gjort det senaste ! Det är så mkt i mig själv som förendrats. Jag e bara ett skal känns det som! Om du vill komma med ditt mes snack om att jag tjaffsar och skriver om dig och dittan & dattan så förlåt mig! Men jag pallar inte med det! För du & PIP är mitt MINSTA problem! Men visst, alltså allvarligt talat. Du får jätte gärna försöka få ner mig i skiten ännu mer för antagligen verkar du vara en sån som gillar sparka på dom som redan ligger ner ? Jag trodde du hade mognat upp och lagt av med sånt! ungefär som " sköt ditt så sköter jag mitt " och jag ska behöva ta detta en gång till e helt skrattretande MEN vi är historia!

Jag har ett nytt liv, nya vänner, en ny kärlek & en egen firma. Det ser inte ut som det gjorde för ungefär ett / två år sedan! Nu är det anorlunda & jag önskar det som ut som det gjorde då! men bara för att jag saknar någons samtal, en person som man kan prata om allt med för att man mår så dåligt, de kanske e helt stört av mig att tänka så ?? När jag fanns för hans psyke och tragiska saker dom sista 5 åren så kanske det inte e lika viktigt med mig och mitt ??

Är så trött att alla bara tar och tar hela jävla tiden och ger ta mig fan aldrig nått tillbaka! Jag har mitt så nu kan ni fan sköta ert! SNÄLLA, inget rövslickeri osv! som sagt, jag har annat att tänka på

Jag har iaf lärt mig en sak! när man erkännt för sig själv att man e svag det är då man är stark!!



ursäkta detta inlägget! Men var tvungen!
 OVER&OUT!


24 MARS

Helloooo. Idag e jag på så mkt bättre humör :) Känner mig riktigt glad idag. Morgonen började fint och de känns, ja inte kanon för då ljuger jag med bra! det känns BRA idag :) Iaf har ja grejat med paket & lite sisådär. Har en sjuktjobbig huvudvärk men den går nog över snart hoppas jag.. Idag ska ja nog kolla lite på stan och så! Imorn jobbar jag heldag SUCK! känns inget vidare alltså.. Menmen..


Till helgen blir nog lungt. Söndag antagligen tyskland :) Hoppas på de! Och funderar starkt på nästa helg då jag e ledig dra upp till stockholm till morbror! Känner att jag vill komma iväg lite och bara ta det lungt med dom! Saknar dom ju! :)


Nu ska jag greja här. Hörs om ett litet tag ;) over&out!



- Vem vet ? Inte jag? ;)

....









23 MARS

gomorn... börjat jobba idag. Känns hyffsat bra.Mår inte alls bra idag. Känner mig ledsen, sårad, krossad, efterbliven, äcklig, ful, jätte ofräch m.m mitt humör e bara nernerner.. Det e underbart väder idag, sol och skönt, jag bryr mig inte. Jag blir inte ett dugg glad för det. Helst hade jag velat haft det mörkt och och massa spöregn SUCK.

e bara så ledsen. jag orkar inte med det här. jag vill inte det här. Hjärnan säger en sak samt hjärtat säger en helt annan sak ! Vill lyssna på hjärnan! Men de funkar inte så där jätte bra. :( Nu ska jag packa upp paket. Sen hoppas jag på lite bättre humör. Blogger senare.

over&out.

22 MARS

hejhej! Känns som om det var evigheter jag skrev men de var ju faktist bara igår ;) Allt bra ??


Själv mår jag halvt som halvt faktist. hjärnan säger något samtidigt hjärtat säger något annat och det e riktigt skummt alltså! Idag har jag varit i kiosken en sväng och träffat sis! Vi kom på den bästa iden att vi kör sista söndagsklubben idag. eller ja, hela nattklubben stänger ju! Uddevalla kommer ju vara kanon att gå ut i. Hmm, var dansar man ?! :O Tur mortens finns! så ikv blir det utgång. Imorn ska jag cykla upp till jobbet. Det ska bli härligt. Men undra hur de kommer gå? Ja menar, e inte bäst på de där med 2 hjul! :S Yes de löser sig! ;)

Nu måste jag hoppa in i duschen. tempotempo jess!
over&out.



21 MARS

gooomoooorrn! igår var det skit skoj! hade de jätte bra. Först blev det paul´s biljard sen gamleport & till sist henriksberg :) Helt okej kväll men vi var helt döe när vi kom hem :))

Nu ska jag iväg här. Ledig i helgen och känns jätte gott..
over&out


UNDERBAR LÅT.....

Håkan hellström / Jag hatar att jag älskar dig.   <3

20 MARS

heeeelllu mylovers! Idag mår jag mktmkt bättre! Kan bero på mina underbara jag har dagligen i min närvaro! desutom mkt bättre och jobba ist för sitta hemma och grubbla! är trött på deppa och vara ledsen! det får fan vara bra nu! man orkar inte med det hur länge som helst heller.. Eller hur ? Iaf så är det jätte finfint väder ute! Man blir gladare bara av det! Synd att de blåser bara men jag håller mig in till väggen där det är lä och sköööönt!! bror har även varit här! världens bästa store bror! han e bäst :))  Hmm ikv blir det som sagt ute kväll i gbg! ska bli jätte skoj och e så sugen på att ha mina nya skor, braller, kläder ja you name it! Kul med nya grejer i en ny stad! mamma tröst köpte mig ett par platå pums! As läckra! älskar dom! desutom blir jag så mkt längre och man känner ju sig så mkt finare! Längre beeeen! hehe! Fan vad göt jag låter! Ne men ikv ska bli en kväll vi aldrig glömmer! ska bli kul att se hur kvällen slutar! Det e ju jag och martina som ska ut på äventyr ;) Yeeees. Ne nu måste jag packa upp alla dessa paket! 23 stycken som har fattats här i veckan! ILLA, yeap. Vad ska ni göra ikv föresten ?? Ser att min statisktik höjt sig! är det bara för ja tyckt synd om mig själv& varit ledsen de  sista tro? hehe! Vad gillar ni att jag ska skriva om föresten?  KOMENTERA! :) over&out ett litet tag!

19 MARS

hej hopp. Sitter på jobbet nu! Blev att ja jobba idag så att det känns faktist bättre att göra något rättare sagt. Annars har jag varit på torp idag och så! Köpte lite grejer jag ska ha imorn! Jag & sis ska dra ut i göteborg.. Bara vi två och köra det vi e bäst på! Alltså festa, skratt, göra bort oss och lyssna på en jäkla massa rock! Blir nog henriksberg, respect, sticky och gamleport!! Nått av dessa ställen! Henriksberg har ju rock kväll så det e ju garanterat att vi ska dit! Men kanske e nått bra band på sticky vem vet ? Gamleport blir nog först och drar ett par teuqila!!! Ska bli sjukt kul & bara släppa loss med världens bästa syster! älskar henne så mkt. Sen får vi se hur kvälle slutar. vem vet ? ikke jag iaf men vem fan bryr sig ??


 ( enter knappen funkar inte på martinas data så får gör rader för att kunna hoppa ner hehe ) Iaf så mår mitt psyke lite bättre! Känner fortfarande att jag inte hade haft nått problem med att låsa in mig i ett mörkt rum och stanna där sisådär 4 veckor. Men det går inte, jag försöker tänka så posetivt som möjligt och bara inte bry mej! MEN de sitter ju i huvudet hela tiden och allt känns så jävla jobbigt. Jag hoppas de fixar sig, de måste fixa sig! Det e katastrof allt som är!!  Men imorn ska jag släppa loss helt totalt. Ska bli sjukt kul och bara köra! inte behöva bry sig om något större utan bara köör bara kööööra! :) Ska greja lite nu! Sätta på kaffe & ta ett bloss! Föresten. Sarah dawn finer /  mooving on en jätte bra låt med en kanon text!!!! OVER&OUT

18 MARS

hej allihopa, hur är det med er ? Känns som om jag inte bloggat på evigheter. Hmm men ska berätta varför.


Igår skulle jag & mamma åkt till danmark! Börjar vi missar båten. Den åkte 08.00 & vi var där ca 2 min över. SUCK på det. Vad skulle vi gjort i gbg kl 8 på morran liksom ? Sen fick jag ett jätte jobbigt samtal som gjorde att hela jag bröt i hop! Jag grina oavbrötet till klockan 17.00 huvudvärk ? Aaa lite faktist. Allt känns jobbigt & skit. Jag är hur deppig som helst. Känns som att, skulle jag inte haft min underbara familj och NATAHLIE så hade jag nog gått rätt in i väggen just nu! Jag vill bara frysa ner mig i 3 månader och sen återlivas och fortsätta där. Men de kan jag ju inte. Jag har varken nån livslust eller glädje innom mig. Jag känner mig helt totalt tom. Vill bara skrika, svära, slå & springa, springa så långt, till en annan värld helst. Komma till en helt annan värld som jag mår bra i för just nu känner jag mig varken som en människa eller nån bra person! Jag ska inte ljuga här i och blogga om min bästa & glammiga liv med dom bästa vännerna och med de bästa livet. För så är det inte. Just nu mår jag skit fast inners inne vet jag att det kommer lösa sig. Men nån gång känns så otroligt långt ifrån just här och nu för det e ju här jag står idag.. Jag håller på att färja håret just nu! ska snart tvätta ur de! Ville bara berätta att jag mår skit, jag sitter hemma & tycker synd om mig själv. Desutom blivit sjuk med feber och förkylning så har inte den godaste lusten nu att blogga eftersom jag inte har något att blogga om!  Men vi hörs imorn!

tack för ni orka läsa eländet! over&out.



vill oxå ge en stor kram till nathalie & min familj som har stöttat mig. Ni är underbara och verkliga! Vid sånna här tillfällen vet man vilka som är riktiga & vilka som kör sitt falska race! Jag e nöjd över mina pärlor och dom e dom bästa! För mig så betyder det så mkt att de knappt gå förklara pga hade jag inte haft er vet jag inte vad som skulle skett igår! Love u all.


16 MARS

Gomorrngomorrn!

Jobbaaaar, skulle egentligen varit ledig idag eftersom de var min helg men ska vara ledig imorn pga martina hade ärenden att göra idag :) Det e rätt lungt som de brukar vara på måndagar. Har huvudvärk & e seg. Men börjar bli bättre nu pga jag har mitt kära kaffe vid min sida ;) Kännt mej på pisshumör idag men nu börjar de funka mkt bättre. Steg för steg så blir de bättre! Härligt. Saknar min c, vill till han och bara pussa på han! Usch, my little bajbi! Du var min dröm som nu ärligen slått in! Weho, tror jag e kär.. Riktigt underbart kär. Hmmmmmm...


 Desutom e jag riktigt jäkla förbannad på vissa grejer och 1 person som ignorerar mig helt totalt som inte kan stå på sig så mkt att personen kan säga vad den vill & vill ha! Allvarligt talat. Så här har de varit nu i ca hm 2 år ? Så fort en ny kommer in i bilden så får personen varken prata med mig, träffa mig, skriva till mig! Man har fått prata i smyg för att kunna vara vänner. Ursäkta men stör mig så jävla mkt på alla brudar som tror dom kan äga någon !!!! RESPEKT handlar det om! Inte nån jävla pli på den andra som om människan skulle vara en hund! Kan förstå att många människor inte mår bra idag pga hur dom blir behandlade! och de ska vara kärlek! KÄRA NÅN! skärp er brudar ffs! OCH SNÄLLA, INTE SLICKA RÖV NÄR NI MÖTER EN & PERSONEN I FRÅGA FÅR SÅ MKT SKIT NÄR DOM STÄNGT DÖRREN OM SIG!

tacka jesus och den heliga anden att jag blir så bra behandlar & INTE behandlar folk som djur! T.om jag behandlar mina djur bättre än vad vissa gör med andra! Säger bara år, månader, dagar. fyfan! STÅ PÅ DIG! 

ursäkta mig men blir så förbannad när jag tänker på det så var tvungen att avreagera mig!

OVER&OUT!

15 MARS

halluuue, jobbar nu.. Ovanligt va? ;) Bror min har precis varit här & hälsat på. Trevligt som vanligt. Har även nyss käkat pasta =) Mums... Vet inte riktigt vad ja ska skriva. Igår tog jag det lungare än lugnas. Spenderade kvällen i soffan med calle i tankarna.. Saknar han så jääääääävla mkt. :( Usch & fy vad jobbigt ( det e sååå synd om mig ) hehe!! Träffar han nog snartsåå ;) Mjo jobbar som sagt ja! mkt skummt har de varit här. menmen! :)

Försöker få tag i natts men hon har ej på telefonen! Så ring mig när  du ser detta ! är orolig baby..
 

Ne nu måste ja verklige städa lite. Och föresten, vad tyckte ni om melodifestivale ??
Allvarligt, hon som vann har en sjuktfin röst. MEN de e väl shlager det ska vara ?? Eller har jag missuppfattat detta ?
1000 miles skulle lätt vunnit!!! ( de e väl inte shlager heller men riktigtriktigt grym låt )
Men älskar hon da finer ni vet ?? vilken röst& låt :)

over&out ett litetlitet tag! :)

14 MARS

gooodmorn ;)

Nu är jag på jobbet. en del att göra och e faktist helt slut i hela kroppen! Gårdagen var lyckad som fan! Kanon kul & den slutade preeeecis som jag tänkt mej hihi! MEN inte början av kvällen!
Här kommer en berättelse om gårdagen fre den 13 !

Nattis & jossan kom och hämta mig ungefär vid hlv 7 tiden i vanen! hehe! Åkte för att hämta resten av guldbarnen karin, hultman, korpen, krille & tobbe! Vi tränger oss in i bilen och självklart JAG FÅR DEN BÄSTA PLATSEN! .. Säger till karin som sitter brevid mig att ge mig ciggen när du ska slänga ut den så de slipper komma glöd på mina strumpbyxor! 10 min senare slängde hon ut den själv och den åkte in! rätt på mina strumpbyxor som bara sa tjoff! Fick en kanon snygg maska som ja satt och grina över hela tiden! YES men vi var iaf på väg! Nattis säger till oss de att. Fan va gött folket, för en gångs skull håller vi tidsschemat! mooooot bambooooo! 5 min senare börjar hela bilen skaka! Japp, mitt ute på motorvägen så blir de punka! ett stort jävla hål i däcket där bak! Fick stå där ute& frysa menas stackars krille& tobbe arbeta för fullt för dom hade ett extra däck! Men de var tomt på luft! Så tog as lång tid att få blåst upp de! Iaf fixat för att kunna köra till nästa tapp som var vid spekeröd! Äntligen toa! var sekunden innan ja gjorde på mig! satt på dass i 15 min för de bara rann haha! Med mina extra strumpbyxor i näven så fick äntligem bytt dom =) Allt vart klar för bambo igen! Kommer oss ner in på bamboo, jätte god mat men kunde bara äta kyckling för jag stekte maten i den starkaste hetaste jävla såsen jag nånsin kännt på! Mina läpparbrann & hade ju faktist typ nare! ajajaj! Blev teuqila ist! ( citron e bättre )Nattis gjorde även bort sig en del som jag har video på! Vet inte riktigt än hur man kan lyckas ladda upp det men ska försöka greja! lite bilder ska ni iaf få :) Hmm, blev att alla var klara vid halv 11 och dom skulle stänga. Vi vela och höll på! Jossan körde mig sen till underbara c! Var bra lullig men tänkte att de skiter ja i! Och de blev hur bra som helst. Fick lovat varann saker osvosv. jag e sjuuukt trött pga fick åka hem vid halv 9 imorse pga jobbet :( ( min helg ) Hade velat ligga kvar under täcket med den sexigaste & goaste mannen i hela världen! :(

Hade iaf den bästa jävla natten i historien! Wah, ryser och blir helt varm i kroppen när jag tänker på de! ( även lite generad ) hihi... De var nog bra som de blev att jag vart lite små lullig och även han :) Det behöver inte gå åt fanders för de ! Ja har en lycklig känsla i hela kroppen! Helt sjukt.. :)

Tack iaf för kvällen ALLA! ni e underbara hela högen och så glad över att jag har er! :) Dom bästa köössarna så att säga :) Ett stort smack till bara er! Tror även de blev lite käääärlek i vanen! HAHA! Mys. De va kössar högt & lågt! bra och kärleksfull kväll! En kanon fre 13e. <3


lite bilder.

  
     
   


Lite bilder :)  Måste blossa nu! over&out

Prata precis jag säger! HAHAHA de va då inte bara jag som .............
" nee de ekar i ditt öra. " Kiss my ass baby ;)
 

SMÅTT STRESS

hejhopp. Nu e jag ifärdig gjord osvosv =) e ändå lite stressad. Vet inte vad jag ska ha för skor. pums,stövlar, klack, eller utan klack ? Hmmm... Vilket världsprob hahah! Ne ikv kommer bli j ätte kul tror jag =) Åka van till gbg & dricka massvis med groggar ;) Mums. Blev visst jag, nattis, jossan, tobbe, krille, korpen & hultman! Får se vad denna kvällen bjuder på! Kommer nog bli as skoj med soppas roliga folk. Men bara ett jobbigt fall! men de klarar jag nog mig igenom hahah!

Nu måste ja snabba mig för snart e skjutsen utanför =) föresten, fick min kära kläning från nelly & jag ÄLSKAR den. As fin men för fin för att ha ikv hahah! så ikv kör vi på svart, guld & persikofärgat! namnam!

här kommer en bild på mig som ja precis tog med camen på datan! inte den bäste men! ;) Försten så kommer jag sakna sis som faaan idag snyft...Men vi får ta igen de. Vem vet imorn kanske ? ;) Älskar dig sis& mamma ni e världen bästa. Dom bästa som finns i heeela världen. Och en sak till. Min bror kommer snart se ut som en badboy hihi! Passar bra när han har två rock systrar som e hmm badgirls ?? haha!


Lite smått mongo men men vad gör de ? man får ju bju lite på sig själv ;)


moong

KLARA FÄRDIGA GÅ!

Nu har jag gjort en del här.. Paketen e klara, var massooor, leveransen har inte kommit en som jag går runt och väntar på!!! det e segt när man typ får vänta 110 år & när man såklart behöver. Jaja, har iaf gjort några kunder överglada pga av gett ut film osv :p Dom var ju ändå gratis för en vecka sen eller nått. Så en del blitt glada ändå för de inte fått sitt cigg paket! Jag e ju bäst då vaaa *hosthost* Nedå nu får ja lägga av. IAF ikv ska bli skit kul!!! tror jag! :) Det blir jag nattis jossan tobbe henke krille krorpen & kanske några från orust! Bloggar när ja kommer hem för nu e de massoooor me folk här! over&out en liten stund :)

FREDAG DEN 13.

Hej alla mina små kycklingar! :)

Mår skit bra idag. Känns som om det kommer bli en jätte bra dag idag :) hihi!
MEN, precis fått in alla paket jag ska registrera! Fyfan, de e sjukt mkt & det står överallt så måste
verligen ta tag i det! :( Så bloggar när jag e klar! Ha det bra så länge gullungar!

over&out!

NATTINATT!

nu ska jag lägga mig i sova. Eller  försöka vartfall. Somnade vid halv 8 till 9 förut! Det var inte meningen, bara slockna liksom! hmm, imorn ska ja upp aptidigt. Så nu ska ja ta mej en natt cigg sen lägga mig och stänga av tvn & försöka somna :) Får hoppas på de går bra! :) Sexandthe city började ju nu med såklart! Ne måste stänga av tvn men de gör de hela lite lockande att se en liiten stund på de =)


nattinatt sov så gott.
over&out.

HEMLJUVAHEM

Jau, e äntligen hemma och överlåtit jobbet till sis! hehe! Det ordnade sig allt någolunda menemn!
Nu tänkte ja vila lite, sen blir nog att ja träffar nattis en sväng! :) Ska nog dra mej även till stan med mammi! Vi får se!

Nu nu ska ja slappa lite ! Imorn e det iaf fre. Min helg dock. Menmen! Hoppas på en bra kväll!
köss & overandout!

12 MARS

hejhopp alla glada!

Idag e jag inte glad, allt krånglar, ja saknar, ja känner mig ledsen, deppig, och allt kan bara fara åt helvete typ . Så känner jag. Inte trevligt va ? Hmm, jobbet krånglar som fan! Är det inte då är de ta mej fan det andra! Blir så trött påt så vill bara gå & lägga mej!! Vet inte vad som sker idag. Bara ta det lungt tror jag! Vill helst sluta nu! :( Jonas kommer snart & hjälper till med andelarna för både stryk & europa tipset! De e bra vartfall! :)

Hoppas min kläning och armband kommer idag från nelly.se & cocoo ! Är även inne på h&m sida på nätet och de e ju 10% osv på kläderna eller ja hela sortimentet :) Vill handla, handla bort min sorgsna sorg! haha, det där var ett skämt! Det hoppas jag ni förstod ? Är sjukt torr i munnen med! euuuw.

Nu ska ja ta lite till caffe, ta en cigg & ringa väcka min lilla nattis tror ja! Behöver henne. Min lilla pingla som är den absolut bästa jag helt ärligt mött! Vilken människa ;) Ni ska få en bild på oss! vi kommer alltid hålla ihop :)



Nattis jag & sis. 2 år gammalt kort tror jag ? Roligt hade vi iaf och inte nån av oss e snygga.
Tror martina körde lite julpynt på samma gång om ja inte minns fel? ;)

hahaha

HUVUDVÄRK M.M

hejalla indianer!!
 
e hemma nu! sitter i soffan och degar! SKÖNT! varit med nattis en sväng ! först körde vi hem marcus lille & sen så åkte vi ut till herrestad och fika lite! :) På fredag blir det bambo ! Hur kul som helst! Blir van med hög musik ner! HAHA jag tror jag döööööör! :) Det blir nog bra som fan alltså! Sen får vi se vad som sker. Vilka som blir kvar i gbg,vilka som åker hem, när vi åker hem & om vi åker hem helt enkelt! haha fan va fult de lät. Ne men vi har inte bestämmt nått. Bara dricka massa grogg och va glada typ. De kan nog bli bra. Även varit hos mormor 2 gånger på sjukhuset idag. Hon e dåligt :/ Riktigt dålig tror ja! Värre än vad jag trodde iaf. Det känns fruktansvärt tungt ...

Imorn blir de jobb, sen försöka smöra med mamma så vi kan åka till torp. Ska köpa en skjorta tror jag! Älskar den jag köpt där så funderar på en till.. :) vifår se vifår se!! Mår fruktansvärt illa & har huvudvärk osv så nu ska jag lägga mig i soffan & slappa! Vad har ni gjort ikv ? :)


over&out.


11 MARS

godmorron!

sitter nu på jobbet & dricker kaffe & äter en macka! Idag e humöret braa mkt bättre än igår kväll hehe! Känns som om de kommer bli en bra dag det hära! Vi får iaf hoppas ;) Ulf & en kompis till han skulle komma upp vid 11 och dricka kaffe! Trevligt :) Mamma står och grejar paketen hehe menas ja sitter här & bloggar! :p Najs! Helt okok!!

Gick iaf bra för sis när hon var hos läkaren igår :) Love you sis! <3


Nu ska jag ut och ta en röka i det FINA vädret.. Soooolsken! det gillar vi starkt. Ska även ta & höra hur de e med mormor . hon ligger ju på sjukhuset :( lille mormor.


over&out



Kate Voegele - You Can't Break A Broken Heart

Mjo, e hemma och så nu! Ätit lite och gottat mej :)


allt känns jobbigt, jätte jobbigt, vet inte hur jag ska göra.. Skit dag har de verkligen varit.. Känner inte för något, vill bara lägga mig i ett svart rum och stirra! Tänk vad skönt de hade varti om man kunde se in i framtiden! Hmm. Vet inte vad jag ska ta mig till, säga eller göra! Önskar jag vaknar imorn och e en helt annan person! Bara känner, yeah nu kör vi det posetiva. nu gör vi så här säger så! VIPS, allt fixat!! Överdriver kanske lite nu men allvarligt talat så e jag en kluven människa !

over&out.

10 MARS

hejallihopa..

nu sitter jag på jobbet & lyssnar på radion & tar de lungt med en koppkaffe. Mysigt på morran när det bara e lungt och man kan slappa riktigt ordentligt. Skulle egentligen sluta vid 2 halv 3 idag men min syster e väldigt dålig så hon måste åka till sjukhuset. Hon e i alingsås men mamma får antagligen hämta henne! e sur puppa för ja får jobba. orkar inte!!! Men & andra sidan så e de viktigast att min syster blir bra och dom hittar felet för så här går det ju inte och ha de. Hon måste bli bra.. Det e viktigast. så känner mig som världens dåligaste syster nu när ja e lite smått surpuppa bara för att ja får jobba! Jag kommer över det hehe. Hon ska iaf till doktorn that´s it!!!

så idag blir de jobb. får se vad som sker efter det. Antagligen inte så mkt med tanke på de blir så sent. Men blir iaf linda rosing & desperate housewifes =) Jag saknar c så mkt så det gör ont, tycker detta e sjukt jobbigt.. vet inte vad ja ska göra alltså. Känner mig nästan beroende av han haha ne men han får mig att slappna av & känna mej trygg. vill till han nuuue! hehe!

nu måste ja packa upp och registrera alla paket ! en del att göra nu på morran faktist!
Ha det bra så blir de en till blogg om ett litet tag! :) over&out

En bild jag precis tog. bjussar på den för de e så tråk allt som e :)


kkkk

NATTI! :)

nu ska ja lägga mej & sussa! Ska kolla klart el försöka kolla klart daniella steel filmen ja kollat på nu i ca 3 dar. :p 2 diskar & 4-5 tim lång =) men e snart klar & nu ska ja kiiiika! Ha det kanon!  så hörs vi imorn när ja kommit till jobbet! Nattinatt & sov så gott...

over&out.

YES

dead by april
bästa bandet allvarligt talat.


dead by april - losing you

9 MARS

hallo i stugan :) Haft en bra helg ?

själv blev de mortens för mej med sis, anna, kila & emma! Det vart helt ok som sagt! Bloggat dåligt pga jag varken haft lust eller ork... Varit ledig och de har varit as gött. Men ännu goare att va tbx på jobbet faktist! Känner mig som en människa här :) Jobbar som sagt hela dagen men vet inte hur de blir sen för har tid hos läkaren halv 4 och MÅSTE dit. E sjukt orolig och spänd så ja tror ja dör. Ont i magen och tankarna snurrar. Tänk om ?? Väldigt privat så känner att jag inte riktigt vill ta upp de här än iaf... Hmm, ja vad ska man säga mer ? inte blitt nån c tyvärr men hoppas verkligen imon.. hoppashoppas, bajbi :)


Nu måste jag verkligen städa :) Nattis har även kommit med lite käk! :)
over&out en liten stund :)

7 MARS

godmorrongodmorron =)
sitter nu och ska åka upp till jobbet en sväng fast e ju ledig i helgen! sköööönt faktist. men ska dit upp en sväng! Igår var de helt okejj, blev jag martina kila anna & emma som förferra!! Sen blev de mortens och de va helt okejj där me! Lite dåligt med folk eller a! Mjo, va iaf rätt lugn att de va skönt, men mår inte så där hundra idag!! Men fyllan kunde lika gärna kvitta för ser tyvärr inte det roliga i det längre!! Hmm, så blir nog nyktert ett bra tag framöver !

over&out ett litet tag

UTGÅNG

Jajjemensan, så blir de ikv :) Kan nog bli kul! Blir nog jag sis & anna! Får se vart vi ska. De grer sig.. Sånt löser sig alltid ;) Själv ska jag ut med busan nu & sen ska jag hoppa in i duschen o. frächa till mig. Sen försöka göra mig någolunda snygg hehe. Funderar på min svarta klänning från gina & pums. Men strumpbyxor eller leggings ??? Hmm, ja det får jag nog allt fundera på! NE här bli inga barn gjorda. Hoppas de blir som jag tänkt mej ikv :)

over&out.

HELT....

♥ Helt totalt .... totalt nyförälskad!
Tycker om dej så mkt, vill de ska bli du & jag på riktigt. Men bra att inte springa in i nått som kanske inte kommer gå. Men just nu känns allt toppen när jag tänker på  dej & jag vill vara hos dej hela tiden! Klia rygg, pussas bara hålla om!

Du är en dröm som blivit sann! Jag har hittat en kanon kille!
Hoppashoppas bara detta fungerar. MEN ett steg i taget :)
Det är nu tiden som räknas, sen får vi se :)


6 MARS

Godmorn godingar :) hur är de med er då ??


Själv har jag en dunder huvudvärk & tät i näsan! Jobbigt, menmen! i helgen blir nog helt ok ändå! Ingen c vartfall. Men därimot tror jag att jag och sis ska gå ut idag :) Faktist varit nykter i 3 helger! Och de e ikke dåligt de ;) Så idag får vi nog allt ta oss en jävel & gå ut & dansa! Summerparty på gg ! ^^ Aaa, vad ska man säga om de ? Massa fjortisar som står och dansar i bikini för att få komma in gratis & få gå före i kö! Fnittra framför vakterna osv. Eller så får de bli harrys, dryg personal & rätt tråkiga folk ? det e ju oxå ett altenativ. Eller kanske mortens ?? Om vakterna e trevliga nog & släpper in lilla mig! Det brukar inte vara några problem men har en syster som blir dyngrak & gör bort sig en del ;) Neeeeeej då där ljög ja! Visst blir hos kalasfull varje gång men inte alltid hon gör bort sig ;) Bara hon får för sig att surfa på polisbilar osv !
Ne nu e jag alldeles för butter hehe. Nu får ja lägga av!  :) haha!


Saknar c, jag vill till han nu, jag hatar att vara så långt bort ifrån han, jag får hjärnspöken & gudvet allt! Men håll ut jess, början av veckan ses ni! Sluta nu! Då får du din tid med han! LÄGG AV! (:

Ne nu får jag ta & jobba lite :) Föresten, vad ska ni göra ikv ? Nattis e ju i åre & har de as bra! Igår såg grisarna på backyard babies! Jävla as! :p vill med, vill med :)



over&out ett litet tag.

jag & sis
Haha, midsommar 08, fyllekajjor :)
Men roligt hade vi!

jjjj

JÄSP

Jua, jag vaknade precis hehe. Sovit ett bra tag nu. Fan vad gott det var! Vaknade av att de lukta lasange hehe! Och när ja kom ut, vad stod de och bubbla i ugnen ? Jo en lasange! ;) Mammi e bäst. Så ikv blir det lasagne och mys med film :) Hyrde 2 st förut men ska även kolla klart daniella steel hihi.. Ska ta & se lite 2½ men innan de blir mys! Händer nog att jag drar ett inlägg innan ja somnar ( om jag nu kan göra det inatt hehe )


over&out sålänge :)

HMMM...

Nu har vi precis fixat andelar :) Roligt  när nån annan vill hjälpa till! Sånna som e bra på det liksom.. Jau, kom hur mkt paket som helst förut! Ena veckan kommer de knappt nårra så hylla nästan e tom! Andra veckan är det så mkt paket så de får stå överallt! Skit jobbigt. Måste få upp den andra hyllan & även möblera! :) Vill ha de toppen finfint här hehe! Trots allt har ju jobbet blivit som ett andra hem konstigt nog! ;) Men beror väl på för de e vårt & man e här hela tiden!! Jaojao! Nu ska jag ta mig en ciggerutt & sen ska jag till stan! Mamma e & hämtar sis på tågstationen! Så hon e snart här =) GÖTT!! Och åter igen... saknasaknasaknasakna hjälp! Jag saknar så de gör ont SUCK! Deppojess hihi. Hörs sen my lovers!  over&out!

5 MARS

Godmorrn! :) Sitter nu på jobbet och dricker en kopp kaffe! :) gottigt. Väntar på att jonas källen ska komma och hjälpa till med andelarna :) Så han får nog allt ta & vakna upp och se till att komma ner!! =) Mamma ska åka och hämta cigg och så vidare! Skönt att få in lite mer varor eftersom ciggen har tatt slut jätte snabbt konstigt nog!! Hmm vad ska jag skriva mer då? Sovit som en gris inatt alltså. Vart helt slut. Både efter att jobbat hela dagen och sen varit hos c kvällen före! De tar på en alltså! Mjo, imorn hoppas jag att jag får vara ledig! Martina sa nått om de att jag kanske ska få va det men får se vad som sägs när hon kommer!!  :) De blir nog bra! I helgen blir de nog lungt! Vi får se vad som händer! Blir nog fjärde helgen som nykter ;) De ni! Puh, de var längesen ja kände mig så off för fest! Men jag klagar inte! Det e posetivt. Desutom väntar jag på att mina fjärilar i magen ska slut hålla på! Det e jobbigt och man kan knappt äta eller nått.. Tror ni jag e kär?  Sist jag kände så här var när jag blev tillsammns med john! Vi flyttade grannar och blev helt dödskär typ! Visst de höll i 3 långa & underbara år, tillslut var vi som syskon / bästa vänner så vi besluta oss för & göra slut! Påtal om han, vad sysslar han med, ska nog ta & försöka ringa han igen :) Jaherregud, det var många fina år & en av den lyckligaste tiden i mitt liv. Jag fann han, kände mig trygg, fick bra kontakt med hans underbara familj, fick uppleva mycket. bl.a minnen, kärlek, sorg! Ja you name it. Toppen kille vartfall! Jojjeboy. Ja men det var då, nu pratar vi om NU!!!  Ops nu kommer shenker med paket! Måste greja :) Bloggar snart igen! over&out.


NATTINATT...

Nu tittar jag på en kanonbra daniella steel film & ska snart sova!
Jobb imorn sen vettitusan vad som sker! Nu ska jag drömma om min prins :)
Nattinatt / over&out.

dkkd

NYDUSCHAD MMMMM

Mmm vilken känsla:) känns hur gött som helst faktist! Känt mej svettig med sketet hår osv så inte varit frächtast! Men nu har jag duschat & tvättat håret. Även smörjt in mig med en jätte go lotion & tagit på mig min nya nytvättade mysdress! Känns gott som fan. :) Är trött för blev att jag åkte hem vid halv 7 ist. Mamma stensomna i soffan hemma hehe men hon behövde sova oxå! Det gjorde mig inget & jobba så länge heller alltså! Men stack ändå en halvtimme innan stägning så ja fått hoppat in i duchen! :) Nattis har varit hos mej typ hela dagen med! Min bästa vän som e den bästa! Älskar dej så otroligt mkt. Allt för dig. Hon handla med sallad från caktuz med :) Gottit. Så har allt haft det mysigt. Men nathalie e väl helt trött på mitt tjöt om c för de ända jag pratat om idag typ hehe. :)

Ne nu ska ja ta & lägga mig lite i soffan och slappa! Ska även ta mig en rök! :)
Vad har ni gjort idag? :)
over&out.





4 MARS

Hallå alla gullgökar! Sitter på jobbet som vanligt hehe och surfar lite! Linda har varit och hälsat på & även morfar som hjälpte till med mammas däck! För mamma kom ju och hämta mig hos c imorse. När vi kom hit till jobbet efter kört i 140km så fick vi en riktig punka! ILLA, de hade kunnat gått riktigt farligt till! Kört av så de bara skriker om de! Men jag sitter ju här iaf överlycklig för gårdagen. Jag har nu så mkt fjärilar imagen & står kär i pannan hehe på mej! Jag har hittat världens underbaraste, jag känner mej så trygg med han! Min lilla godbit jag saknar han redan :( Vill bara ligga i hans armar hela tiden! Usch&fy. Slembollen har fastnat inom mej & charmat sig fast. & jag har blitt typ ja kär! Eller iaf väldigt intreserad hehe. Nu ska jag städa lite. Bloggar mer när jag fått komma hem till min data! Vill hem nu & ta en dusch och slappa! Men jobbar ju :/ Kan hända jag smiter hem lite tidigare hehe! over&out


PÅ JOBBET!!!

nu e jag på jobbet. Ska ta mig en kopp kaffe här snart & invänta min lilla sötnöt nattis :) Ska berätta lite saker för henne som hon kommer bli glad över ;) Yeye, var ute på torp förut. Hitta en läcker svart kläning på gina! Sen köpte jag smink b.la puder, lösnaglar & lipglos! Även örhängen. Sen ett par häftiga rosa/lila/vita brillor! Tänkte försöka ta ett kort med dom för dom gilla jag starkt starkt! Ikväll slutar jag redan vid 5 halv 6! Blir nämligen calle ikv! Så mamma får ta över dem sista tim så jag hinner duscha m.m hemma :) Saknar han oerhört och idag ska vi ses & mysa! En hel vecka sen jag såg han *snyft*


Vad ska ni göra ikv ? Inte kolla desperate housewifes väl ? ;) Det ska jag försöka göra!!! Desutom lindarosing fast de hinner jag nog inte! Tur är väl de pga hon e ju helt störd och pinsam ! Ålderskris har den damen! Inte sant ?

over&out.


3 MARS

Godmorgon,godmorgon:)

Sovit gott ? Det har jag gjort, sovit som en stock fast jag var uppe länge. Eller länge & länge till ca 12 men somnade vid halv 1 :) Idag börjar jag återigen jobba. Ska bli skönt faktist! Jobbar desutom kväll alla dagar så det känns helt okej fast jag helst gillar morgon! Men nu ska jag träna varje morra ist. Nu ska jag göra iordning mej här snart för att gå ner till gymmet :) Soltider fanns inte för mej och mamma så vi drar nog till hawaii ist. :) Segt att betala när man har kort liksom! yeye, inget att göra åt men.. Ska bli så häääärligt..

Vet inte riktigt vad som sker mer idag. Vifår se vifår se :) Måste verkligen klä på mig nu! Men hörs på jobbet senare ;) Ha det nu så bra allihopa så länge!!
over&out

NATTI

ska ta och sova nu ! :) Kollar på nån kass thriller. Bena sover oxå men måste dra mej ut i köket för att få ta ett sista nattbloss och kissa :) Jag ska drömma om världens sötaste ! Vad ska ni drömma om ? :)

god natt & sov så jätte gott.
over&out.


RALLYBRUDARNA!!

Hejshopp!

Nu blir det varma mackor och se på rallybrudarna :) Börja se den häromdagen och då verkade den sådär. Men vi tänkte försöka igen och kolla den! annars har vi en daniella steel film, dom e ju så bra. Den var 2½ tim tror jag och då är de risk att man inte kan sluta. Imorn ska jag upp tidigt och träna och sola! :) ska bli gott. Sugen på att dra ett riktigt kämppass. Bara köra så att säga ;) Kollar charter hjältarna nu & bert karlsson e ju helt slut i huvudet! Han e verkligen helt slut! Blir trött bara man ser han haha!


Saknar c, saknar han så fruktansvärt mycket, så mkt att det gör ont alltså! Jobbigt.


bästaste bus. :)

busan

JÄSP...

Vaknade precis nu hehe, sovit en stund hehe! Skulle kollat gossip girl med det blev ju snark ist hehe. I lla, men gott var de!! :) Nu ska jag ta ut hunden en sväng sen blir det nog bara slappa då med! Är seg och gillar & slappa, känner idag e de riktigt slappisdag som gäller ;) 25 mars åker vi till tysklan, tack jesus vad kul & mysigt. bara komma bortbort & bort! :)

då blir det handla mtkmkt alkohol :) Ne nu ropar hunden.
over&out.

2 MARS

godmorgon pluppisar!

Precis kommit mig ur duschen nu och sitter här i köket med en kopp kaffe gottgottgott. Skulle egentligen till gymmet men var tvungen duscha nu och tvätta håret m.m för kände mig så snuskig och svettig hehe! Hade ju bara duschat av mej efter gymmet men nu var de håret som jobba sig. Måste vartfall sola sen så då kanske ja får dra ett pass om det inte e för mkt folk :) Jau, fan vad gott de är att sitta så här på morran o. bara ta det lungt me.( jag mena inte att jag sliter ut mig på jobbet nu så alltså, kanske lite ; ) hehe. Jafyfabian, blondinbella e ju helt väck, jag avskyr henne, klarar inte ens av att läsa henne d en kopp kaffe :) Tänk alla dom här t.ex, blondinbella, natacha peyre, linda rosing, elita löfblad m.m tänk vilket gott jobb? bara blogga och berätta vad som händer i deras liv, bara skriva och inte behöver slita ut sig & tjäna fruktansväft bra!!! Helt sjukt..

Aja, nog om dom. Nu ska jag klä på mig och sen sticka till stan, eller vill till överby VI FÅR SE :)

over&out


HEMKOMMEN FRÅN NÄL...

Det var bättre med mormor och det känns skönt! Proverna var bra men dom visste fortfarande vad felet var. Och det ska vara läkare ?? Tredje avd hon var inne på nu. Lovar att afrika hade hittat felet på 12 tim..  Aja, sveriges sjukvård är väl inte den bästa. Men huvudsaken att hon mådde lite bättre. Min lilla mormor. <3

Nåja, imorn e jag ledig de känns as gött! Ska snart dra på nån film vi köpte :) Mysigt. Saknar c, men han e dum hehe! Ska smiska han ordentligt när jag kommit mig dit! Då jävel får han inte läätt.... badboybadboy. Föresten, pratar med marcus på msn! hahah vi pratar om förr vi alltid hängde ihop! Fan vad kul vi hade, en tid man saknar! Jävel vad roligt! minnen!
ne nu blir de film sköningar:) drar nog ett inlägg innan jag somnar! vad ska ni göra ikväll ??


over&out.

Naket ska det vara!


1 MARS

hejhalloj..

Slutar snart på jobbet. Det ska bli skönt! :) Ledig imorn desutom så de e kanon! Men läget är väl så där här.. Mormor åkte in igår till näl pga hon hade ont i hjärtat osv.. Idag har mamma pratat med henne och hennes syster & de e tydligen inte så där jätte bra. Mormor säger själv att de nog e slutet! Får samma jobbiga ångest som jag hade då farmor & farfar dog. Dör en så fortsätter det alltid. Inget jag vill vara med om, inte nån gång rättare sagt. Vet att mamma tycke detta e jätte jobbigt men inget som hon direkt vill visa. Själv vågar jag inte riktigt tro nått än, det ända jag vet att skulle hon gå bort så kommer det vara så fruktansvärt jobbigt. Dels för morfar pga han kommer få så otroligt mycket skit. Sen begravning, tankar, ne usch jag vill inte tänka på de! Men en sak e säker, hade aldrig klarat mitt liv utan mormor! Hon har hjälpt till så fruktansvärt mkt. Spelar ingen roll vad, men dels för att jag/vi står där vi står idag. En sån människa finns ingen onsdska i. Det finns bara hopp, kärlek och en massa omtänksamhet. Både mormor & morfar är något av dom bästa som finns! Nått som jag får ångest av är hur ofta man inte orkat svara i telefonen pga dom bara " tjatar " ( då kom vi till omtänksamhehten ) hur ofta man inte orkat komma dit och spela kort en kväll och druckigt kaffe pga att man har annat för sig som t.ex ut och festa ! ( där kommer vi till kärleken ) Och hoppet, finns nog ingen som tror så mkt på mig som både mormor & morfar! Dom vet att jag klarar det här, dom vill komma hit så mkt att man nästan blir ireterade! ( då kom  vi till hoppet, hur stolta dom egentligen är över en ) Kan inte säga mer än att jag älskar dom så oerhört mkt!! Orkar inte skriva mer för då blir man bara ledsen och så, passar inte så bra här!

over&out

två stycken av dom människorna som står närmst hjärtat.
 - mormor&morfar <3 // forever & ever.

mmmm

RSS 2.0