UPP&HOPPA!

hejs mina kära ..

Nu e jag vaken, duschat & fått på mig kläder! Ska snart sminka mig och gå på en liten promenad m hunden! Sen ska mormor och morfar köra ut mig till torp där oslo bussen går ifrån! HERREJESUS VAD GOTT :) på mkt bättre humör idag är väl för jag ska få träffa min mams och åka ifrån detta ställe :) ska sooooova på bussen, ska bli så gott. köpa nån baguett som ja kan käka där med och mp3n i öronen! härligt. Men känns faktist jobbigt o. lämna busan. Menmen, de handlar ju inte om år hehe!

hon vet nog vad som gäller för hon verkar bra nervös här hemma..
kommer nog sakna sis oxå, men bara gött för oss och vara borta för de har blitt mkt nu de sista för oss.
vi har gått emot vår gräns om man kan kalla det så och även supit alldeles för mkt. Men självklart har vi haft
kul det har vi ju alltid.. Men kommer ju såklart sakna. Du e iaf bästasystern på jorden. Allt för dig <3


Ne nu måste ja skynda mig här.. :)
vi hörs när jag e framme, andra huset har internet så därför kommer ja blogga.
har ju brorsan data där :)


OCH grattis lilla cecilia som blitt så stor idag. Synd ja inte kunde komma på kalaset men när vi kommer hem ska vi ha ett litet kalas för dig :) Ska vi äta massa tårta och du ska få paket :) Desutom har ju din pisekatt då kommit som ja ska få kela med! va stor sig och inte för jobbig mot mamma & pappa hehe!


over&out

27 JULI

hej, allt bra med er?

själv har jag sjukt ont i magen och lite små ångest. ångest över att va hemma och i uddevalla, över att ha ett internet ! Haha ja, tro de eller ej, över ett internet. Bli så less när man läser, ser, hittar osv grejer man inte vill.. Desutom har man kontakt med folk och de är de sista jag vill ha nu, inte kontakt med någon.. vill härifrån, till min mamma. Ja saknar henne så fruktansvärt mkt så vill bara komma upp till henne nuu! Så imorn åker jag med 1 bussen till oslo, när ja kommer dit ska vi strosa i oslo lite! Sen så gå o. äta på nått mysigt ställe & efter de hem till hönefoss! Ska bli så skönt mina kära att få åka härifrån !! :) Har verkligen ingen lust att blogga med tanke på hur jag egentligen mår.. svårt att förklara en sån här känsla! Känner att jag inte ritkigt vill prata om den.. men tänkte ta en snabb beskrivning om lördagen! :)

John kom hit och var med och drack! de va sjukt kul att han var med. Vi satt o. shotta o. blev jätte fulla hehe!
åkte ner till stan, gick till öltältena och träffa camilla där :) Sen gick vi alla fram och rocka till billy. haha!!  Då mena jag rocka. Tacka mig för ni inte fick se videon! :P där framme träffa vi även mattias som jag stod och hoppa med! hes och jävlig blev jag! Sen gick vi till mortens, ville haft mig en langos, men de fick jag aldrig haha!! Gick iaf till mortens och där träffa vi farbror och hans kompisar. :) Även grannen maria, träffa hur många som helst ute som även sa till mig idag " hade du kul ? " öööh har vi setts? haha! Träffa kila anna theres igen, ylva, atle, robin ( johns bror ) dala, mattias och många mer :) Inte lika kul när vi skulle hem! Jag och martina rök ihop som fan haha, jag tappa min nykel, den som jag måste ha för att få upp dörren där nere.. Tjenix full och jävlig fick jag ropat och kastat sten på maria ( grannens)  fönster så hon kom full och öppna haha! Kom upp, till min bästa hund som blev glad och se mig :) sket kul kväll, ingen kul natt, massa jobbiga idioter ( kommer till det ) HADE IAF JÄTTE SKOJ!


Allvarligt talat, blir så fruktansvärt irreterad och får mig ett sjukt gott skratt när jag tänker på de!!! Att du har mage och komma fram och säga en sån grej till mig ? lägg av och snacka skit, jag vet att du gör de, nu lägger du av med det. Lilla gumman, mina tankar om dig ändras inte. De du och jag hade är historia, JA jag pratar skit om dig? men vet du vrf? För att jag inte tycker om dig, rättare sagt avskyr dig. Så jag snackar hur mkt skit, till vem jag vill, när jag vill! Personen ifråga får tolka de hur som helst, men till början säger man ju att de inte vill diskuteras, börjar den personen DÅ fråga va de e såå självklart berättar jag om den lilla grejen som hände och hur stort de utvecklades! Inga konstigheter med de? ....

Jag orkar inte med dig, ditt liv, dina killar, eller dina känslor! Jag skiter i om du inte tycker om mig el ditt skitsnack. JAG BRYR MIG INTE?! hur svårt ska de va! PALLA. Jag la av med sånt trams när jag gick på högstadiet. pallar TYVÄRR inte detta nu! Har både viktigare & andra saker att ta tag i ! Så berätta jag detta för syrran, hon skratta ju men fatta inte när detta var! JO när du gick in på toaletten så passade hon på.För slicka röv har hon alltid gjort för mina syskon o. kommer alltid o. göra. DET tolererar jag absolut inte heller. brorsan med bunten i fickan & syrran med festerna! Jävla gött om man kunde ha de så!

BYE! OVER&OUT.


Hade tänkt mej lägga ut en del bilder från gårdagen (lördag)
men dom va så stora så får vänta med de!



25 JULI

trött på allt, trött på mitt värdelösa liv, trött på allt !!
Imorn el. måndag åker jag till norge igen och det ska bli så sjukt gott..
Bara där jag just nu vill vara känner jag.. Om man bara kunde ändra allt med en knäppning med fingrarna så
hade allt varit så mkt bättre.. Det ända livet går ut på är att bli besviken tror jag, dessa vidriga människor borde
inte få finnas. Dö jävlar dö, så känns det ungefär.

Supit sen onsdags, känner mig inte allt för färsk el fräch, därför går vi på ikv igen! ALL IN som dom säger.
vrf inte bara köra? Sitta hemma deppandes med en film lr fb är ju inte allt för rockigt heller..


Vill ha hem min vovve nu, saknar henne. Även mamma, önska hon var här just nu för som sagt är det nog bara hon
som verkligen förstår. Men snart får ja kommit mig upp till norge och då ska jag verkligen glömma allt, precis allt..

tråkinlägg ? jo tack jag vet. Men varken lust eller humör för att sitta och skriva om mitt perfekta & nyktra liv.
inte min stil de där direkt.
OVER&OUT

23 JULI

hallu,

gårdagen va helt okej! Trodde inte jag skulle få i mig så sjukt mkt som jag fick och bli så fruktansvärt full haha!!
MEN ja såg folk som var bra mkt fullare! Det va sjukt kul att se eller, så ser väl jag och syrran ut varje helg menmen  hehe!!

Nu e hon o. köper fiskbullar, slödryck, cigg & hämtar kläder hos henne!! :) Förut var vi på stan med lillan på tivolit i ÖSREGNET, såg ut som en blöt hund, va pisseblöt och kämpade för att inte kräkas i virvelvinden :P Det var bara vi som åkte så då snurra dom på oss hela jävla tiden! cissi bara asgarva hela tiden och vi hade lovat henne åka TVÅ karuseller, hon valde samma! YEJ, menmen! Där var mitt bevis i kärlek till henne hahah ! Som hon sa. " faster? mår du lite dåligt? men vet du vad, det går snart över faster, det snurrade bara lite föööör fort " ahaha, gud vad jag älskar henne!! Men pissur och jävlig va hon när vi skulle gå.. heeeerre!:)


Ikv blir de fest, om jag såklart får tag i sega kila som aldrig svarar haha!
Hörs sen ;)

OVER&OUT.

.......


Lately i'm so tired of waiting for you
To say that it's ok, but tell me
Please, would you one time
Just let me be myself
So i can shine with my own light
Let me be myself
Would you let me be myself

en önskan, en tanke, en vilja.
Nu har jag gett upp.
Jag är inte redo att
släppa dig.

Men nu strunar jag i vad jag vill och känner.
Det är det bästa för mig.



god by my lover.

BLIR FEST

Jau, de blir fest idag ändå.
ny duschad, snart göra iording mig, invänta malin, sen martina
SEN KÖR BARA KÖR! imorn e de party hos kila med! kanon!
;)

over&out


22 JULI

Hellu there =)

Sitter i soffan, mja gjort väl de typ hela jävla dagen haha! Orkar inte göra nått, bus kom hem för ca en timmesedan, nu ligger hon i soffan o försöker fånga flugor haha! Sötnosvovven. Gårdagen va kanontrevligt, lite små stelt här o där men kanske inte de märkligaste haha! Såg först nån thriller film som ja tyckte va kass och fatta knappt någon menas mr.x satt och va helt inne i den! :) Sen gick vi ut o la oss och kolla benjamin buttom :) Somnade la runt 2 - halv 3 ... Vakna vid 10 och 11 åkte han typ.. Är helt nöjd eftersom de aldrig blev så här. menmen vi får se vad som sker händer o. känns hehe!

Idag får de nog bli utgång, som sagt har fjorden börjat o. tror de kan bli kanon kul !! Segt att de stänger två eftersom e så van med tre tiden nu hehe.. Menmen, kan nog bli tjeckt ändå! så martina ska göra iordning sig hon kommit från jobbet i lysekil. :) Hopps på bror & john oxå hänger med!

HAHA hon fånga flugjäveln! Vilken snabb hund jag har.

OVER&OUT

22 JULI



hej hej, ligger nu i soffan o slappar, ska snart hoppa in i en dusch hade jag tänkt mig... Mamma har åkt till norge igen och brorsan o. lillan har kommit o. hämtat hunden! Så är helt själv, känns lite smågött men ändå ensammt haha! Löjlig jag är. Skulle egentligen åkt till lysekil till sis. Men fick höra jag skulle få besök. Så då får ja ju stanna hemma ;) Får se hur detta slutar, känns lite småskummt med tanke på personen har varit.. hmm finner inga ord. Men nu så , kan man ändras soppas el. är de bara man inser nått ? :S Vettifan menmen! trevligt med besök! Och ni som undrar om det är calle så är det ett stort nej. Han har gjort mig tillräckligt ledsen så vrf gråta och må dåligt över han. ( visst de känns fortfarande fruktansvärt hårt, ledsamt , jobbigt osv men jag måste ju försöka gå vidare, desutom e jag värd nån bättre )

Ida kommer väl antagligen hit på en snabb kaffe oxå förhoppningsvis. Fan va kul att börja umgås med henne igen. En go tösa bit som ja inte umgåts på evigheter, sist satt vi o. tjuv surfade på mappis ( hennes bror ) ´s data och va inne på snyggast och msn o. drev med folk. Hmm moget ? Naa, men vi hade förjävla kul !!!!



Nu ropar duschen på mig, även disken. Måste kila. Håll tummarna för mig ikv.
pyss. OVER&OUT babe´s.

20 JULI



hejhopp, allt fint?

kom nyss hem efter en natt i lysekil. Var helt okey ute, martina hade mag ont och ville inte längre gå ut, så följde med martinas arbetskamrat emma, hennes syster & nått ragg till emma hehe. Sen gick vi bort till havsbadet och drack lite öl och sisådär. Träffade louise o. co... Sen fundera ja på att åka hem så att ja skulle få skjuts av loll & nasif. Men då kom ytterligare en arbetskamrat till martina. Fredrik och sa att ja kunde hänga på dom.. Så där ute var dom andra som jobba på sjökanten sofia robban och nårra mer :) Trevligttrevligt, fick en öl & tog en cigg med dom sen kände jag för gå hem till min sjuka sis :) Där hände de grejer. Puh, HAHA..

Sängen ja skulle lägga mig vek i hop sig efter tjötande och tjötande till sis så hon va sjukt arg på mig :p
där låg ja och skällde för mig själv o visste hur sjukt klumpig jag va =) HAHA, men SEN. Efter ja kommit mig upp och årdnat till sängen så hör vi bara ett riktigt högt brakande, ja o martina springer ut till dass för o se vad som fan hände för de lät som om nån gjorde inbrott. Men ne, de va hela badkarskanten ( den står upp vid fönstret för sis har inte satt dit den på rätt plats ) hade ramlat på toaletten, rätt på kaklet så hela toaletten gick sönder o sprutade vatten.. då menar ja sprutade! Vi fick inte stopp på skiten och i samma veva ja ska springa ut naken i köket stressad som ja var, tror ni inte jag drar världens vurp i spagat så ja trodde hela jävla höften hade gått ur led. Efter ca 15 min fick vi stopp på de. Så toaletten fungera ju inte , spolningen osv så får springa ner till martinas jobb nu om vi ska på dass.. Lite sådär känns ju de hehe. 

Sen hände även den sjukaste grejen genom tiderna av såklart klumpiga mig men de tar ja tyvärr inte upp här HAHA!
Jaja , kvällen va rätt okey ändå. Idag på dan har jag o. sis bara gått runt i lysekil. Tog en kaffe för o vakna till. Sen dela vi på en pizza. Sen buss hem o. nu e jag här =)) Mami åker till norge imorn, åker inte med än eftersom chefen inte e där. så åker upp nästa vecka! Ska ladda för en riktigt go vecka :)


Fan, helt jäkla seriöst så fattar jag inte än :) Har du förendrats ? DU av alla personer. Hmm
får se vad som sker men ska bli kul o. se om du e ändrad el inte, hittils har du av alla personer lyckats
göra mig rätt glad. Poooosetivtänkande här.

OVER&OUT

KOMMER HON LE MED SITT HJÄRTAT IGEN ? TVEKSAMT.

mmmm

kom dit som en stolt, gick som en rädd, fortsatte helt vilsen..

snälla, jag vill verkligen inte mer nu, hur länge ska jag orka med detta ?
Nu kvittar allt.






jag älskar dig...

19 JULI

en önskan ska vara något bra, en önskan vara något man vill mest utav allt, en önskan ska vara som någon gång ska ske, även tillslut göra en lycklig, en önskad är bara en livsstilsdröm, inget bra utan något fruktansvärt dåligt. Som bara gör en besviken, önskar man något så mycket som jag gör, ja då finns inget annat i tankarna än just DEN grejen ..


det gör så fruktansvärt ont i mig, dina ord du sa till mig, som jag hörde från dig i just det ögonblicket. Precis vid sidan om din säng med dig kollandes rätt i mina ögon gör att jag får ångest paniker, tårar som faller ner på mina kinder, allt jag önskar är dig.Varför gör du så här mot mig? Är jag verklign inte värd någon mer respekt ? Hade du varit i mina tankar, närvaro då hade du förstått vad jag egentligen hade/gör gjort för dig, för oss. Ett stort hål i mitt hjärta är vad du lämnade till mig ..

Det e rätt komiskt, sa till min vän john så här att, men john, jag ska prata med han, men om jag hör dom orden jag absolut inte vill höra då? vad gör jag då? Som min bästavän sa han förstås då e det inget att va ledsen över, då e han en stor skit som absolut INTE är värd dig. Nu när jag hörde dem orden så blev jag inte arg, hatisk, skrikig, jag accepterade det och gick. Det som vad det läskigaste av allt. Att när jag väl förstod och vakna till när jag hörde dörren smällas igen och jag sprang ner från första trappan men kolla upp mot din dörr så kände jag att, de här var nog det. Jag fick ett sånt utbrott och ångestattack så jag skaka, grät, stundvis kunde jag knappt andas, men jag ville inte längre ta dom där andetagen, ville bara komma upp till farmor, Detta låter som att jag inte klarar mig , inte vill leva och de där. Grejen är det att de kan jag, jag kan bara inte vara utan honom, jag vägrar vara utan honom. MEN jag tror jag får försöka leva med det. Släppa de där taget, vågar jag de?


jag ser dig framför mig le mot mig, titta mig i ögonen och skratta lite smått så du visar dina smajlgropar och höra din härliga göteborska.. Liggandes brevid mig under samma täcke lägger du dig på mage o tjatar dig till att jag ska klia dig på ryggen, du lovar att inte somna.. efter ett tag hör jag dina djupa andetag och snarkningar och jag njuter, jag älskar höra dig sova. Får ett leende mellan tårarna som inte går att beskriva här nu bara jag tänker på de. Det kallas lycka. Jag önskar bara att du... aldrig sa de där orden och vi kunde leva vidare..

Minns första kvällen vi sågs, du var en helt annan person, vi var väldigt blyga förstås men jag hade aldrig sett nån läckrare och charigare person.. sexet ska vi inte diskutera hur bra det var.. Men kände redan då hur bra allt skulle bli. Mitt hjärta slog hårdare och starkare. Allt jag ser är dig.


Jag vet att du sover, känner värmen från din hud, bara lukten gör mig svag,
men jag, vågar inte väcka dig nu.  Jag skulle ge dig, allt de du pekar på, men bara
 när du inte hör, vågar jag säga så.


Allt du lämnade kvar till mig var ett stort hål i mitt hjärta. Saknar dig så fruktansvärt mycket.
Det gjorde ondare det jag såg idag. mycket ondare..



14 JULI

hallohallo !!!

Sitter på bibblan i norge o. surfar lite, som man kanske har mærkt så funkar inte mitt internet hær ændå som telia gubben sa!!!!! sjukt irreterande... Iaf så har ja bloggat hemma varje dag som ja senare kommer lægga upp nær jag kommit mig hem till sverige !! =) kommer på fre o. de kænns gøtt. Ska snart ivæg o. prata lite jobb eftersom hon hade semester igår, så typiskt. Men får se vad som sægs sedan :)

Igår børja min visdomstand att strejka, hela kæften / halsen svullna upp o. mådde mer illa æn piss. Fick fixa tandlækare idag fast de verkligen tog emot. ( jag som e ræddast i værldens o. får bli søvd om inte min underbara tandlækare i sverige ær upptagen ) hehe. Men ja fick gå dit och dom fick fixa genom att spruta rent och lægga i antibitotika under tandkøttet! De kænndes men nu børjar æntligen svullnaden gå ner o. ja kan skratta hehe. Stolt øver mig sjælv vartfall att fått gå till en tandlækare i ett annat land! JA KLARADE DE! hehe...


kommer iaf sova vældans gott inatt skulle ja tippa på =)


Nu ska jag åka o. kika jobb! :)
OVER&OUT

10 JULI

( fan får skriva om hela jävla inlägget för allt raderades när de skulle spara:/ ni får nöja er med detta iaf frö snart spyr ja så åksjuk ja e haha )


hej hopp! Nu sitter jag i bilen med data i knät och surfar lite =) tjeckt somfan, men inte så rockigt när batteriet tar slut kan jag tänka mig hehe.. Men iaf, känns skönt att åka bort, bara komma ifrån allt o. slippa tänka på " livet " lite.. Inte för jag ska festa, shoppa loss &leva livet.. Men iaf slöa o ta de lungt, de e gott.

Hade så jävla gärna velat hängt med sjökantspersonalen o. sis till baden på söndag. de skulle åka båt dit ut massvis med folk och dricka en jvla massa öl! men neee ja e ju i norge! MEN får säkert chansen igen, typ nästa vecka kanske om sis får till de? ?? hehe.. ;)

Ne bloggar mer sen, får spara batteriet lite o så för blir så sjukt åksjuk hehe!
de e ju en låååång bilfärd. Men inte så billigt att va inne i norge, men får iaf va inne liiiiiite!!


OVER&OUT


Jag hatar dig,

9 JULI

hello there =)

allt fint ? med mig är de sådär. Jag flyter bara med helt enkelt.. Ena stunden känns det okey, andra åt helvete, vissa gånger ilska, sen känns tom! Många känslor man lyckas ha inom sig.

Har packat nu, ser lite på en film som börja 9 .. Ska käka några chiken bits som ja väntar på ska bli klara, sen så lär jag väl sten somna, nedå, men känner mig slö! gårdagen va SJUKT kul. Som alltid kan man väl säga när jag e med sis ! vi blev för packade, glömmde allt för studen, bara körde på :) idag vare la lite mindre kul när jag först tänkte, vafan hände? minns inte nått sen början av sjökanten haha! en del kommer upp allt eftersom, sen när de låg blaske blöta kläder brevid mig, sen ont i armen och öm i pannan, kläderna var borta men vakna i en sjökantens jobbar tröjor. öööh ok ???? Aja kul vare iaf som fan de jag minns ;)

Lite segt att inte va hemma för dom ska tydligen åka till baden dom som jobbar där. Fråga om jag o sis skulle med. Men ja e ju inte hemma :( Men kommer ju såklart mer fest om man säger så med dom!!! .. ska ju dit direkt ja kommer hem säkerligen :)

Ne nu får ja kika vidare här, kommer ett inlägg lite senare, ska även ha med mig datan fast tydligen SJUKT dyrt att andvända internet där. Men ska iaf blogga varje dag åtminstonde 1 inlägg. :)

Hörs till natten,  seeee ya.
OVER&OUT.

SNART LYSEKIL

hellu igen.. Snart ska jag åka upp till kila o. hälsa på! :) .. Sen ska jag ta bussen till sis i lysekil :))
ska bränna bort mina hjärnspöken mot lite alkohol ikv och ha jätte skoj !! :) Nått jag behöver om man säger så.

Vad ska ni göra idag? :) 


Nu ska jag sminka mig d sista.. sen sticka!
OVER&OUT


JÄSP...

Somnade som sagt ifrån timon o. pumba hehe.. cecilia har väl ätit upp varenda glass i frysen nästan haha..
yeye, nu ska jag klä på mig, sen funderingar på torp. Måste även byta en tröja!! fårse fårse.

ikv ska iaf bli skojigt.



jag finner inga ord för oss längre.

OVER&OUT

BARNVAKT ÅT LILLAN.




Godmorgon :) är nu barnvakt åt denna söta godsaken! kom direkt från bageriet hit, haha nedå, men hon skulle egentligen vara med och hämtat upp mig gbg idag.. Men är ju hemma, men gick inte säga till henne att komma senare till farmor ( mamma ) eftersom dom bestämmt och då skulle hon bli så besviken! Min lilla cecilia, vad söt hon är.. Längese vi låg i sängen så som vi gör nu hehe. Har ätit frukost och så. Mamma ligger och sover. Ska nog ta en smygtupplur här. Vi kollar pumpa och timon.. Kuligt..

Idag åker jag även till sis lite senare, blir till att dricka öl o. må gottigott.. ska bli riktigt kul faktist. Fick även höra att de e grebbestads karnevalen nu  i helgen! DET SUGER NU NÄR INTE JAG ÄR HEMMA!!!!!


Ne nu ska jag "vila" lite. men vi hörs sen :)
OVER&OUT.

8 JULI

hejs, gissa vad? jag är hemma.. blev inte direkt som jag tänkt mig. Blev ett stort gräl som slutade med tårar och en hårt igen slagen dörr. Jepp, känner mig överkörd, mkt liten, sårad, tom, blåst, utnytjad, lurad, bedragen, vilsen, rädd, ångestattack, genomskilning, dålig, fake, fruktansvärd person & en hemsk misslyckad person.. Har ni nångång kännt så ?


Känns skit, jag vill bara skrika, e fruktansvärt tom, kan inte varken tänka eller få fram något..
kommer aldrig lita på någon igen, aldrig. OM inte personen öppnar sig mkt för mig så att säga.


förstår inte riktigt det hela, hade väntat mig nått bra. men icke, vet inte vad som sker nu vet inte nått..
vissa av er som läser skrattar garanterat åt det o. mår bra. Men vet ni vad ? ni är inte ett dugg bättre.



over&out - detta räcker för idag.

VILKET MYS VÄDER !

Åskar, spöregnar, älskar detta vädret när man har nån brevid sig i sängen.. Höra åskan och bara
kramas o. se en film.. :) Eller hur ? Passar perfekt för ikv ;) myspys all night long.



7 JULI



Hallu kössar..

Nu e jag nyduschad, ( ser ut som en blöt hund som ni ser haha ) ska snart göra iordning mig för att åka till calle i göteborg.. Är väldigt nervös pga jag  e rädd hur de kommer sluta, jag vet att vi kommer ses igen, men om vi kan få pratat ut och göra upp om hur allt ska bli!! Hoppas hoppas detta kommer gå bra, ska iaf ta mig en öl på dit vägen.. Men jag saknar han, saknar han nått fruktansvärt mkt..

Fått gjort för övrigt väldigt mkt gjort idag. Gick upp vid halv 10, träffa pappi en sväng sen åkte vi till monas med mamma vid 11-halv 12 och käka luch.. Sen iväg till kiosken och röjde som fan! Så mkt skit de finns, och så mkt skit man tagit emot. Jadu fan, helt crazy det hela hehe. Röjde vart fall där sjukt mkt, sen kommer en & kollar på den på fredag. Dom har ringt 2 ggr nu så han verkar ju bra intresserad .. =) Sen var vi till stan en sväng, fixat pass o skit till mamma. Sen hem och grejat. Nu sitter jag här o ser ut som en blöt hund hehe! Ska ta o göra iordning mig här nu! ska nog ta tag o, ringa john för lite råd :p haha...

Imorn blir det lysekil till sister. vi ska ut och daaaansa ;) .. Na men dricka öl o. må gott. Sen hem torsdag o. packa o. skit för på fredag morgon åker jag med mamma till norge och pratar med jobb med en tjej där. Går allt som planerat börjar jag i veckan =)) hoppas mitt modem funkar där så jag kan ta med mig datan o. blogga om hur det går :p eller hålla kontakt med mina nära och kära hehe.. HOPPAS... Vill tjäna pengar, lite segt att inte va hemma när sis e ledig o. gå ut o har skoj men kan behöva en vecka i lugn o. ro utan grogg o drinkar o. bara försöka jobba !!! Vem vet ? jag kanske träffar en norsk, golfare som e miljadär och vi lever lyckliga i alla våra dar ? HAHA nedå, det där var ett skämt. oki ? :)


Nu måste jag göra iordning mig. tänk på mig ikv & håll tummarna!
over&out.

6 JULI

hey hopp :) Idag är allt på topp! hehe. As bra humör, klagat som fan på solen men idag saknar jag den :p Var är den ??? Ja inte här iaf. :) Men lite gott med sånt här väder med faktist.. Sommarn e väl inte över än hoppas jag =) ..

Mammi har kommit hem, jippi, känns jätte gott att ha henne hemma! nu vilar hon eftersom hon jobbat natt sen åkt buss som hon inte sov på! Så förstår hon e helt dötrött =) Iaf så vet jag inte vad som sker idag, inte nått tror jag. Ska nog ta mig ner till stan lite senare iaf :)

Får höras sen :)
OVER&OUT.

5 JULI

hej hur är det med er idag? :) med mig är de priiiima skinka! Städat & gjort allt fint nu tills mammi kommer hem imorn, hon varit borta i en vecka för hon börjar jobba i norge :) Bra för henne men gud vad ja saknar henne. Puh, sen märker man ju att de inte e nån dans på rosor o. bo själv! Fan sketet hela tiden nästa! De e la inte så tjeckt. Menmen. Så är väl livet? kanske lär mig att inte stöka ner så nu när mammi väl e hemma haha! Förstår ju henne med när man drar ut grejer och inte tar upp eftersig osvosv =)

Nu e det 3-4 gången c hör av sig på denna tiden jag varit ensam.. Hmm, vad säger man om de ? Ain´t no sunshine when hes gone ? Ungefär. Har iaf bestämmt att ska dit på tisdag! Har sagt ja inte kan innan! Vill visa lite att ja kan oxå om jag vill! Desutom e jag trött på det livet han & jag har. Men, han får få chansen, tar han den inte e det inte min förlust utan hans! MEN jag e så rädd att ge han den chansen FÖR jag vill ju inte få ett "avslut" mellan oss två .. Det e sjukt jobbigt, men jag försöker verkligen.. My loves is your love!

Helgen har varit bra. Var ute i fredags. Magnus & fredrik kom ner till uddevalla och festa med sis & mig! Börja la halv 5 så de var hårt.. Men jätte kul att träffa dom. Sket goa göbbar ( på tal om dialekt HAHA ) Sen var vi på butlers, harrys & trägårn. va la sådär menmen! =) Kan ju inte vara roligt varje gång eller hur? .. ;) Igår låg jag bara hemma heeeeela dagen! Sen åkte jag med jojje till asås och lämnade sis sen hem och kollade på de två filmerna ja hyrde ! Snacka om slappt :P menmen! gott som fan var de att både vara själv & även slappa aset av sig ;D

Här får ni lite bilder. :) - ( sry de blev bara svartvita )

    

    

over&out

4 JULI

fan vad dålig man blivit på blogga :) var tvungen dra ett inlägg & säga de att nu blir det en blogg varje dag!! :)
hoppas ni gillart, nu ska jag äta men återkommer senare ;) over&out.


RSS 2.0